
Заведено вважати, що суп дуже корисний, проте багато що залежить від способу приготування і його інгредієнтів. На думку експертів зі здорового харчування, якщо додати всього лише "пару родзинок", страва може стати не просто нейтральною, але навіть шкідливою, зазначають Патріоти України.
У суп не рекомендують додавати
Густі вершки
В якості основи краще підходять овочеві пюре або курячий бульйон.
Бульйонний кубик
До складу цього "дива кулінарії" входить маса інгредієнтів, які навряд чи можна назвати корисними. Досить згадати глутамат натрію.
Борошно, локшина і рис
Крім калорій ці інгредієнти нічого не принесуть.
Консервовані овочі
Зважаючи на часте використання в цих продуктах підсилювачів смаку і надлишку солі, експерти рекомендують замінити їх на свіжі аналоги.ж
Глибше пізнання себе дає ключ до успіху в житті. Навряд чи оптичні ілюзії можна назвати найнадійнішим інструментом у цьому процесі, проте все ж вони дають цікавий привід замислитись над своїм баченням і розумінням світу. Дивіться зображення нижче, пере...
Коти можуть здаватися найнезалежнішими домашніми улюбленцями, але чи знаєте ви, як довго їх можна залишати на самоті, не завдаючи шкоди їхньому благополуччю? Отже, нещодавні наукові дослідження показують, що коти можуть страждати від самотності та стре...