Заведено вважати, що суп дуже корисний, проте багато що залежить від способу приготування і його інгредієнтів. На думку експертів зі здорового харчування, якщо додати всього лише "пару родзинок", страва може стати не просто нейтральною, але навіть шкідливою, зазначають Патріоти України.
У суп не рекомендують додавати
Густі вершки
В якості основи краще підходять овочеві пюре або курячий бульйон.
Бульйонний кубик
До складу цього "дива кулінарії" входить маса інгредієнтів, які навряд чи можна назвати корисними. Досить згадати глутамат натрію.
Борошно, локшина і рис
Крім калорій ці інгредієнти нічого не принесуть.
Консервовані овочі
Зважаючи на часте використання в цих продуктах підсилювачів смаку і надлишку солі, експерти рекомендують замінити їх на свіжі аналоги.ж
Навіть телефон з найбільшою кількістю пам'яті швидко "набивається" фото, відео та додатками. Лише кілька необачних натисків - і вільні гігабайти тануть, а пристрій сповільнюється. Про те, як звільнити простір на смартфоні, пише NV, передають Патріоти У...
Позбутися жиру в області живота непросто, але правильне харчування може суттєво прискорити цей процес. Особливо важливо звернути увагу на овочі, які містять речовини, що підтримують метаболізм, зменшують запалення та сприяють травленню, передають Патрі...