
Заведено вважати, що суп дуже корисний, проте багато що залежить від способу приготування і його інгредієнтів. На думку експертів зі здорового харчування, якщо додати всього лише "пару родзинок", страва може стати не просто нейтральною, але навіть шкідливою, зазначають Патріоти України.
У суп не рекомендують додавати
Густі вершки
В якості основи краще підходять овочеві пюре або курячий бульйон.
Бульйонний кубик
До складу цього "дива кулінарії" входить маса інгредієнтів, які навряд чи можна назвати корисними. Досить згадати глутамат натрію.
Борошно, локшина і рис
Крім калорій ці інгредієнти нічого не принесуть.
Консервовані овочі
Зважаючи на часте використання в цих продуктах підсилювачів смаку і надлишку солі, експерти рекомендують замінити їх на свіжі аналоги.ж
Виявляється, наші ноги можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо! Форма стопи і положення пальців допомагають виявити риси характеру, а також попереджають про можливі проблеми зі здоров’ям, передають Патріоти України. Селянська стопа. Римська ст...
Кава традиційно вважається потужним стимулятором, головна мета якого - надати бадьорості та покращити концентрацію, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Проте, багато людей несподівано зіштовхуються зі зворотним ефектом: через 30-60 хвилин...