Не робіть так! Які інгредієнти не варто додавати до супу - страва може стати шкідливою

Заведено вважати, що суп дуже корисний, проте багато що залежить від способу приготування і його інгредієнтів. На думку експертів зі здорового харчування, якщо додати всього лише "пару родзинок", страва може стати не просто нейтральною, але навіть шкідливою, зазначають Патріоти України.

У суп не рекомендують додавати

Густі вершки

В якості основи краще підходять овочеві пюре або курячий бульйон.

Бульйонний кубик

До складу цього "дива кулінарії" входить маса інгредієнтів, які навряд чи можна назвати корисними. Досить згадати глутамат натрію.

Борошно, локшина і рис

Крім калорій ці інгредієнти нічого не принесуть.

Консервовані овочі

Зважаючи на часте використання в цих продуктах підсилювачів смаку і надлишку солі, експерти рекомендують замінити їх на свіжі аналоги.ж

А ви це знали? Чому зранку треба пити теплу воду

понеділок, 1 грудень 2025, 8:45

Багато людей починають свій ранок з чашки смачної кави. Але до того, як випити цей духмяний напій, лікарі радять випити чашку теплої води, можна з лимоном, передають Патріоти України. Тепла вода відразу після пробудження — це зігрівальний напій, її нав...

Ви могли і не здогадуватися! Популярні продукти, що підштовхують до переїдання

понеділок, 1 грудень 2025, 7:44

Навіть корисні продукти можуть нашкодити, якщо їх споживати занадто багато. Помірність у харчуванні допомагає підтримувати здоров’я та досягати бажаних результатів без зайвого стресу для організму, передають Патріоти України. Дієтологи виділяють кілька...