
Заведено вважати, що суп дуже корисний, проте багато що залежить від способу приготування і його інгредієнтів. На думку експертів зі здорового харчування, якщо додати всього лише "пару родзинок", страва може стати не просто нейтральною, але навіть шкідливою, зазначають Патріоти України.
У суп не рекомендують додавати
Густі вершки
В якості основи краще підходять овочеві пюре або курячий бульйон.
Бульйонний кубик
До складу цього "дива кулінарії" входить маса інгредієнтів, які навряд чи можна назвати корисними. Досить згадати глутамат натрію.
Борошно, локшина і рис
Крім калорій ці інгредієнти нічого не принесуть.
Консервовані овочі
Зважаючи на часте використання в цих продуктах підсилювачів смаку і надлишку солі, експерти рекомендують замінити їх на свіжі аналоги.ж
Собак часто називають "найкращим другом людини", але не кожна порода підходить кожному власнику. І вкрай важливо вибрати саме ту, яка найкраще вписується у ваш спосіб життя. З огляду на сотні порід собак, вибір майбутнього пухнастого друга може бути ск...
Знайоме відчуття? Увімкнули платформу на одну серію - і раптом вже світанок. Психологи попереджають: запійний перегляд серіалів може призвести до залежності, порушення сну, погіршення настрою та проблем у стосунках. Експерти радять навчитися дивитися ...