
Заведено вважати, що суп дуже корисний, проте багато що залежить від способу приготування і його інгредієнтів. На думку експертів зі здорового харчування, якщо додати всього лише "пару родзинок", страва може стати не просто нейтральною, але навіть шкідливою, зазначають Патріоти України.
У суп не рекомендують додавати
Густі вершки
В якості основи краще підходять овочеві пюре або курячий бульйон.
Бульйонний кубик
До складу цього "дива кулінарії" входить маса інгредієнтів, які навряд чи можна назвати корисними. Досить згадати глутамат натрію.
Борошно, локшина і рис
Крім калорій ці інгредієнти нічого не принесуть.
Консервовані овочі
Зважаючи на часте використання в цих продуктах підсилювачів смаку і надлишку солі, експерти рекомендують замінити їх на свіжі аналоги.ж
Уявіть, що заходите в конференц-зал. Ваш керівник уже сидить на чолі столу, а всі інші місця - порожні. Який стілець ви оберете? На перший погляд проста ситуація, але популярний психологічний тест стверджує: ця дрібниця може багато сказати про характе...
Багато власників котів помічають: кішка обіймає руку чи ногу лапками, м’яко притягує до себе, але не випускає кігтів. Жест насправді має кілька важливих значень, які допоможуть краще зрозуміти свого пухнастика та посилити з ним емоційний зв’язок, перед...