Картопляне пюре - дуже смачна і ситна страва, яку, здавалося б, вміє готувати кожна господиня. Та навіть таку просту страву можна легко зіпсувати, додавши деякі інгредієнти не в тому вигляді, що потрібно, передають Патріоти України.
Традиційну у картопляне пюре обов'язково додають молоко та вершкове масло. Обійтися без цих продуктів дуже складно – вони роблять страву м'якою, ніжною та дуже ароматною.
Утім, додаючи їх у картопляне пюре, варто пам'ятати про головне правило – використовувати інгредієнти щойно з холодильника не можна, вони повинні бути теплими, а ще краще – гарячими. Тож, почекайте, поки вони стануть кімнатної температури, або розігрійте. Інакше – ця помилка призведе до того, що пюре моментально стане сірим та тугим.
Окрім цього, дуже важливо не вдаватись до використання кухонних комбайнів таких, як блендер. Адже, він надто збиває картопляну масу, роблячи консистенцію крохмалистою, липкою та тягучою.
Головний біль може бути викликаний різними факторами, і правильне харчування може допомогти зменшити або уникнути його. Ось кілька продуктів, які можуть полегшити головний біль, передають Патріоти України. Не забувайте, що важливо звертати увагу на три...
Видалити жир на кухні можна різними способами, в залежності від того, де він накопичився (плита, кухонні поверхні, витяжка, тощо). Ось кілька ефективних варіантів, передають Патріоти України. . Не забудьте після використання будь-яких засобів для чище...