Картопляне пюре - дуже смачна і ситна страва, яку, здавалося б, вміє готувати кожна господиня. Та навіть таку просту страву можна легко зіпсувати, додавши деякі інгредієнти не в тому вигляді, що потрібно, передають Патріоти України.
Традиційну у картопляне пюре обов'язково додають молоко та вершкове масло. Обійтися без цих продуктів дуже складно – вони роблять страву м'якою, ніжною та дуже ароматною.
Утім, додаючи їх у картопляне пюре, варто пам'ятати про головне правило – використовувати інгредієнти щойно з холодильника не можна, вони повинні бути теплими, а ще краще – гарячими. Тож, почекайте, поки вони стануть кімнатної температури, або розігрійте. Інакше – ця помилка призведе до того, що пюре моментально стане сірим та тугим.
Окрім цього, дуже важливо не вдаватись до використання кухонних комбайнів таких, як блендер. Адже, він надто збиває картопляну масу, роблячи консистенцію крохмалистою, липкою та тягучою.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...