Картопляне пюре - дуже смачна і ситна страва, яку, здавалося б, вміє готувати кожна господиня. Та навіть таку просту страву можна легко зіпсувати, додавши деякі інгредієнти не в тому вигляді, що потрібно, передають Патріоти України.
Традиційну у картопляне пюре обов'язково додають молоко та вершкове масло. Обійтися без цих продуктів дуже складно – вони роблять страву м'якою, ніжною та дуже ароматною.
Утім, додаючи їх у картопляне пюре, варто пам'ятати про головне правило – використовувати інгредієнти щойно з холодильника не можна, вони повинні бути теплими, а ще краще – гарячими. Тож, почекайте, поки вони стануть кімнатної температури, або розігрійте. Інакше – ця помилка призведе до того, що пюре моментально стане сірим та тугим.
Окрім цього, дуже важливо не вдаватись до використання кухонних комбайнів таких, як блендер. Адже, він надто збиває картопляну масу, роблячи консистенцію крохмалистою, липкою та тягучою.
Дослідники виявили, що небезпечні бактерії широко поширені на кухонних стільницях, губках, ганчірках та стоках раковин. Однак у холодильнику їх значно більше. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України. Найбрудніші місця в холодильнику . Стати...
Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, наскільки ви чесна та добра людина, передають Патріоти України. Ви любите слухати свій внутрішній голос. Ви чутливі, рефлексивні та заглиблені в себе. Ви зазвичай аналізуєте кожну ситуацію перед ти...