
Макарони є популярним гарніром, оскільки їх можна приготувати швидко та смачно.
Однак багато хто може помітити різницю між ресторанною пастою та домашніми спагетті.
Подробиці
Вся справа в тому, що варіння макаронів має підкорятися деяким правилам, яких потрібно дотримуватися.
Яких помилок варто уникати:
- Не варто наливати невелику кількість води в каструлю: макарони повинні почуватися просторо. Якщо місця занадто мало, то вони не можуть як слід зваритися.
- Також не варто забувати про такий важливий інгредієнт, як сіль. Не варто боятися додати більше, ніж слід: макарони практично не вбирають сіль. Якщо ж забути її додати, вони можуть склеюватися.
- Якщо ви не додасте ложку рослинної олії, то макарони можуть злипатися.
- Багато хто поспішає якнайшвидше відразу злити воду, в якій варились макарони. Але робити цього не слід. Справа в тому, що невелику кількість цієї води можна змішати з будь-яким соусом, який ви вибрали для спагетті. Якщо ж просто додати його до відварених макаронів, то він не просочить їх, а так і залишиться окремим інгредієнтом. Правильно буде розмішати соус з невеликою кількістю цієї води.
Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...
Щоб постільна білизна була м'якою після прання, дотримуйтеся таких порад, передають Патріоти України. Ці прості поради допоможуть зберегти вашу постільну білизну м’якою і приємною на дотик після кожного прання.