Не робіть так! Які помилки при варінні макаронів часто допускають господині

Макарони є популярним гарніром, оскільки їх можна приготувати швидко та смачно.

Однак багато хто може помітити різницю між ресторанною пастою та домашніми спагетті.

Подробиці

Вся справа в тому, що варіння макаронів має підкорятися деяким правилам, яких потрібно дотримуватися.

Яких помилок варто уникати:

  1. Не варто наливати невелику кількість води в каструлю: макарони повинні почуватися просторо. Якщо місця занадто мало, то вони не можуть як слід зваритися.
  2. Також не варто забувати про такий важливий інгредієнт, як сіль. Не варто боятися додати більше, ніж слід: макарони практично не вбирають сіль. Якщо ж забути її додати, вони можуть склеюватися.
  3. Якщо ви не додасте ложку рослинної олії, то макарони можуть злипатися.
  4. Багато хто поспішає якнайшвидше відразу злити воду, в якій варились макарони. Але робити цього не слід. Справа в тому, що невелику кількість цієї води можна змішати з будь-яким соусом, який ви вибрали для спагетті. Якщо ж просто додати його до відварених макаронів, то він не просочить їх, а так і залишиться окремим інгредієнтом. Правильно буде розмішати соус з невеликою кількістю цієї води.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...