Не робіть так! Які помилки призводять до того, що котлети розвалюються на сковороді

Котлети вважаються популярною стравою, яка підходить до будь-якого гарніру, але іноді кулінари-початківці стикаються з проблемою, передають Патріоти України.

Подробиці

При приготуванні котлети розвалюються в сковороді і перетворюються на однорідну масу. Деякі кухарі радять додавати в котлети яйце, але не всі згодні з таким варіантом. Вважається, що через це вони стають «гумовими».

Секрет полягає в іншому. Виявляється, перед приготуванням котлет фарш потрібно охолоджувати. Крім того, довго, приблизно 20 хвилин, вимішувати. Процедуру проводять доти, доки з’являться білі тонкі волоконця.

Після вимішування ставлять у холодильник на 20 хвилин, але не накривають кришкою. І лише після всіх цих маніпуляцій ліплять котлети.

Таким чином, секрет котлет, що не розвалюються, полягає в вимішуванні фаршу і охолодженні. Тільки після цього котлети відправляють на сковороду.

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...

Творить дива! Вчені назвали найкорисніший продукт харчування

субота, 27 квітень 2024, 12:30

Дослідники з Університету Вільяма Патерсона в Нью-Джерсі зробили частину роботи за нас. Аналізуючи харчову цінність десятків продуктів і їхній вміст 17 основних поживних речовин, включно з клітковиною, вітаміном С, кальцієм, залізом і білком, вони вияв...