Не робіть так! Які помилки призводять до того, що котлети розвалюються на сковороді

Котлети вважаються популярною стравою, яка підходить до будь-якого гарніру, але іноді кулінари-початківці стикаються з проблемою, передають Патріоти України.

Подробиці

При приготуванні котлети розвалюються в сковороді і перетворюються на однорідну масу. Деякі кухарі радять додавати в котлети яйце, але не всі згодні з таким варіантом. Вважається, що через це вони стають «гумовими».

Секрет полягає в іншому. Виявляється, перед приготуванням котлет фарш потрібно охолоджувати. Крім того, довго, приблизно 20 хвилин, вимішувати. Процедуру проводять доти, доки з’являться білі тонкі волоконця.

Після вимішування ставлять у холодильник на 20 хвилин, але не накривають кришкою. І лише після всіх цих маніпуляцій ліплять котлети.

Таким чином, секрет котлет, що не розвалюються, полягає в вимішуванні фаршу і охолодженні. Тільки після цього котлети відправляють на сковороду.

ТОП-9 речей у домі, які притягують біди: Перевірте, чи є вони у вас!

четвер, 18 вересень 2025, 7:45

Ось підбірка речей, які, за народними віруваннями та езотеричними уявленнями, можуть “тягнути” біди в дім, передають Патріоти України.

Народні прикмети на 18 вересня. Кому дівочі посиденьки, а кому шинкувати капусту на зиму

четвер, 18 вересень 2025, 7:11

18 вересня за новим церковним календарем (1 жовтня за старим) - день пам'яті святої мучениці Аріадни Промиської. У народі день прозвали Аріна Шипшиниця, зазначають Патріоти України. За старим календарним стилем - день пам'яті пророка Захарії, його друж...