Не робіть так! Які помилки призводять до того, що котлети розвалюються на сковороді

Котлети вважаються популярною стравою, яка підходить до будь-якого гарніру, але іноді кулінари-початківці стикаються з проблемою, передають Патріоти України.

Подробиці

При приготуванні котлети розвалюються в сковороді і перетворюються на однорідну масу. Деякі кухарі радять додавати в котлети яйце, але не всі згодні з таким варіантом. Вважається, що через це вони стають «гумовими».

Секрет полягає в іншому. Виявляється, перед приготуванням котлет фарш потрібно охолоджувати. Крім того, довго, приблизно 20 хвилин, вимішувати. Процедуру проводять доти, доки з’являться білі тонкі волоконця.

Після вимішування ставлять у холодильник на 20 хвилин, але не накривають кришкою. І лише після всіх цих маніпуляцій ліплять котлети.

Таким чином, секрет котлет, що не розвалюються, полягає в вимішуванні фаршу і охолодженні. Тільки після цього котлети відправляють на сковороду.

Людям середнього віку варто негайно змінити одну звичку. Результати - приголомшливі!

вівторок, 9 грудень 2025, 8:15

Нові дані дослідників підтверджують: скорочення часу, проведеного перед екраном - насамперед телевізором - приносить вражаючі результати. І це один із найлегших способів покращити психологічне здоров’я без ліків, витрат і складних методик, передають Па...

Перевірте себе! Бачите лисицю чи дельфіна? Цей тест покаже, інтроверт ви чи екстраверт

вівторок, 9 грудень 2025, 7:44

Візуальні тести змушують на хвилину зупинитися й змислитися над тим, як працює сприйняття та які риси характеру воно підкреслює. Вони поєднують цікаву візуальну форму з елементами психології, а тому привертають увагу мільйонів користувачів у соцмережах...