
Котлети вважаються популярною стравою, яка підходить до будь-якого гарніру, але іноді кулінари-початківці стикаються з проблемою, передають Патріоти України.
При приготуванні котлети розвалюються в сковороді і перетворюються на однорідну масу. Деякі кухарі радять додавати в котлети яйце, але не всі згодні з таким варіантом. Вважається, що через це вони стають «гумовими».
Секрет полягає в іншому. Виявляється, перед приготуванням котлет фарш потрібно охолоджувати. Крім того, довго, приблизно 20 хвилин, вимішувати. Процедуру проводять доти, доки з’являться білі тонкі волоконця.
Після вимішування ставлять у холодильник на 20 хвилин, але не накривають кришкою. І лише після всіх цих маніпуляцій ліплять котлети.
Таким чином, секрет котлет, що не розвалюються, полягає в вимішуванні фаршу і охолодженні. Тільки після цього котлети відправляють на сковороду.
Чищення душової кабіни - це не просто протерти скло чи змити кран. У ній накопичуються залишки мила, вапняний наліт, жирні відкладення та навіть цвіль у важкодоступних місцях. Якщо вам здається, що ви воюєте з вітряками - є гарна новина. Є кілька прост...
Зимові свята наближаються. Їхній атрибут - ялинка. І все частіше люди віддають перевагу штучним ялинкам. Це і турбота про природу, і зручність… Вибір штучних новорічних дерев такий, що очі розбігаються. Наприклад, ялинка може бути зеленою, припорошеною...