Не робіть так! Які помилки призводять до того, що сирники розвалюються

Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України.

Які найважливіші помилки

Вологий сир

Відправляти в тісто такий кисломолочний продукт ні в якому разі не можна – зробити його щільним все одно не вийде. Тому сир не тільки перетирають через сито для однорідності, але і обов’язково віджимають.

Як тільки ви позбудетеся від зайвої рідини, можна приступати до роботи з тістом.

Безконтрольне вживання цукру

Якщо ви хочете приготувати більш солодке блюдо, то вам просто необхідно приготувати смачний соус для сирників. Через надлишок цукру сир прилипне до сковороди, через що самі сирники розваляться.

Цукор слід додавати згідно рецепту.

Забули про манку

Сир сам по собі є дуже вологим продуктом. Часто для нейтралізації цієї властивості використовується борошно, але з цієї причини страва може мати консистенцію гуми.

Тому варто звернути увагу на манку. Вона відмінно впорається з надлишком вологи, а також допоможе стати сирниками смачними і пишними.

Кому не можна пити молоко - лікарі назвали головні протипоказання

п’ятниця, 24 жовтень 2025, 9:15

Молоко вважається символом здоров’я, але підходить воно не всім. Попри те, що цей продукт містить кальцій, білок і вітаміни групи B, у деяких людей він може викликати проблеми зі шлунком, шкірою чи навіть імунною системою, передають Патріоти України. Д...

Достатньо лише 4 тис. кроків: Нове дослідження показало, як легко продовжити життя

п’ятниця, 24 жовтень 2025, 8:15

Дослідники з’ясували, що навіть мінімальна фізична активність може суттєво знизити ризик передчасної смерті у людей старшого віку, передають Патріоти України. Згідно з новим дослідженням, люди похилого віку, які проходять лише 4 тисячі кроків на тижден...