Якщо ви вирішили готувати котлети, то домашні, напевно, зрадіють: це смачна і ситна страва. Але часом ми можемо її зіпсувати, зробивши ряд недоліків. Які помилки будуть найбільш суттєвими, передають Патріоти України.
Готовий фарш однозначно купувати не варто, тому що за досить високої вартості напівфабрикату якість може бути дуже посередньою. Найкраще готувати котлети з нуля, самостійно роблячи фарш.
Але і в цьому випадку варто звертати увагу на відповідні види м’яса: воно має бути без прожилок, свіжим та візуально привабливим. Також потрібно пам’ятати про те, що смачні котлети мають бути жирними, тому чверть об’єму фаршу має складатися зі свинини із салом.
Кулінари зрозуміли, що білий хліб, доданий у невеликій кількості, здатний зберегти м’ясний сік, завдяки чому страва виходить пишною та смачною. Деякі господині помилково вважають, що цей інгредієнт додається з метою економії м’яса, тому кладуть більше хліба. В результаті котлети виходять жорсткими та сухими.
Не варто ігнорувати фінальний етап підготовки котлети. У хазяйок, які не хочуть панірувати котлети, страва виходить занадто засмаженою і надмірно жирною. Тому використовуйте будь-який відповідний продукт для паніровки. Це, до того ж, дозволить котлетам зберегти форму у процесі смаження.
Вчені пропонують неочікуване рішення: якщо не можеш заснути, надінь шкарпетки перед сном, передають Патріоти України. Цей на перший погляд дивний лайфхак допомагає:. Дослідження підтверджують ефективність навіть при температурі до 23°C у спальні — вище...
Процес схуднення може бути виснажливим, особливо коли йдеться про харчування. Підрахунок калорій, макронутрієнтів, споживання достатньої кількості білка, обмеження вуглеводів, питний режим — усе це може нагадувати повноцінну роботу. На щастя, є продукт...