Не розморожуйте рибу в мікрохвильовці або гарячій воді. Це призведе до втрати вологи, сухості та несмачного смаку. Найкращий спосіб розморозити рибу – повільно в холодильнику протягом ночі чи дня.
Не переповнюйте сковороду рибою. Це охолодить олію, і риба почне тушкуватися замість обсмажуватися. Обсмажуйте рибу невеликими порціями по 2-3 шматочки.
Рибу панірують найчастіше саме у борошні. Однак зайве борошно може пригоріти, через що риба набуде неприємного запаху і смаку. Використовуйте тонкий шар борошна, перед обсмажуванням обтрушуючи надлишки.
Риба — це продукт, що готується дуже швидко. Занадто довге приготування робить її сухою і жорсткою. Є проста формула — на 1 см товщини риби потрібно 2 хвилини на сковороді з кожного боку. Що ж до загального часу приготування, то він не повинен перевищувати 12-15 хвилин.
Не перевертайте рибу занадто часто — від цього вона втрачає текстуру й розвалюється. Дайте їй гарненько підрум'янитися з одного боку, перш ніж перевернути. Лише коли вона буде готова з одного боку, переверніть. Після цього дочекайтеся, поки друга сторона також обсмажиться, і потім зніміть рибу з вогню.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...