Не робіть так! Названо головну помилку під час приготування грибів

Гриби використовують для приготування різноманітних страв. Але в кулінарному світі поширено багато міфів з обробки такого продукту. Є ряд помилок, які часто допускають навіть досвідчені кулінари, під час смаження, тушкування та проварювання грибів, передають Патріоти України.

Про те, як правильно готувати гриби, розповіло відоме видання Miror. Є декілька нюансів.

Як потрібно мити гриби

Перед тим, як смажити або відварювати гриби, багато людей обов'язково чистять та промивають такий продукт. Але є один важливий нюанс – проточна вода може змінити текстуру продукту.

Через те, щоб забрати зайвий бруд, потрібно використовувати м'яку ганчірку і дуже легко протерти поверхню продукту. В жодному разі не можна занадто намочувати гриби під активним струменем води.

Не готуйте продукт на надто слабкому вогні

Якщо ви, наприклад, смажите гриби, слабкий вогонь призведе до чого, що продукт почне просто паритись. Тому для підрум'янення не бійтесь робити вогонь сильнішим.

Clodagh McKenna, який співпрацює з European Mushrooms, сказав: "Гриби дуже універсальні і є чудовим джерелом вітамінів групи В. Вони також мають чудове співвідношення ціна-якість і можуть бути чудовим доповненням до різноманітних страв. Вони мають унікальний аромат, який може покращити смак будь-яких кулінарних шедеврів.

Який спосіб приготування грибів найкращий

Якщо ви готуєте гриби, як самостійну страву, найкраще їх пасерувати з часником і зеленню. Продукт в такому вигляді чудово підійде для гарніру.

Чи обов'язково видаляти ніжку

Ніжки з грибів не варто видаляти – ця частина абсолютно безпечна для вживання.

А ви це знали? Яка частина курки найшкідливіша і чому її не можна їсти

вівторок, 27 серпень 2024, 6:12

Не жирне, дієтичне м’ясо курки віддавна цінилось та було дуже популярним. Курятина й по ціні недорога, та й варіантів приготування страв з неї дуже багато, передають Патріоти України. Чому курятина стала дуже популярною. Крім переваги у дешевизні та шв...

А ви це знали? Для чого класти бананову шкірку у каструлю з м’ясом - кулінарний лайфхак

понеділок, 26 серпень 2024, 23:30

Відварене м’ясо смачне, коли воно виходить ніжне на смак. Іноді щось йде зовсім за іншим сценарієм, тож задоволення від страви неможливе. І справа зовсім не у майстерності господині, хоча це також важливо, передають Патріоти України. Іноді підводить як...