Сніданок - це важливий прийом їжі, а однією з найпопулярніших страв для нього є омлет. Шеф-кухар відомої мережі Coop Detroit Макс Харді розповів про одну з найбільших помилок при приготуванні цієї страви, передають Патріоти України.
За словами Харді, найбільш розповсюдженою помилкою під час приготування омлету є саме додавання у страву молока. Він зазначив, що через нього яйця стають рідкими та готуються нерівномірно.
Кухар зазначив, що для смачного омлету потрібно ретельно збити яйця з додаванням солі, після чого додати у суміш два шматочки холодного масла. Лише потім можна все це перекладати у пательню.
Він повідомив, що масло уповільнює приготування страви та робить її більш кремовою. Крім того, Харді дав пораду для тих, хто полюбляє фантазування під час приготування їжі - додати під кінець в омлет крем-фреш або ж звичайну сметану.
Багато господинь не надто часто готують напрочуд смачні, а головне - корисні та поживні страви на основі гороху, передають Патріоти України. Вони пояснюють це тим, що з цим продуктом доводиться багато поратися. Щоб такої ситуації не виникло, скористайт...
Так багато існує рецептів, але кожен раз на сніданок чи на перекус ціла проблема згадати якийсь найшвидший з них для приготування. Стояти довго біля плити теж така собі ідея. Є цікавий та смачний варіант швидкого перекусу з твердого сиру, передають Пат...