
Сніданок - це важливий прийом їжі, а однією з найпопулярніших страв для нього є омлет. Шеф-кухар відомої мережі Coop Detroit Макс Харді розповів про одну з найбільших помилок при приготуванні цієї страви, передають Патріоти України.
За словами Харді, найбільш розповсюдженою помилкою під час приготування омлету є саме додавання у страву молока. Він зазначив, що через нього яйця стають рідкими та готуються нерівномірно.
Кухар зазначив, що для смачного омлету потрібно ретельно збити яйця з додаванням солі, після чого додати у суміш два шматочки холодного масла. Лише потім можна все це перекладати у пательню.
Він повідомив, що масло уповільнює приготування страви та робить її більш кремовою. Крім того, Харді дав пораду для тих, хто полюбляє фантазування під час приготування їжі - додати під кінець в омлет крем-фреш або ж звичайну сметану.
Деменція - це одне із серйозних неврологічних захворювань у 21 столітті. Британська національна служба охорони здоров’я (NHS) стверджує, що деменція вражає переважно людей похилого віку, причому ризик подвоюється кожні п’ять років після 65 років. Однак...
Мабуть, ви теж часто думаєте: "Ще п’ять хвилин" після дзвінка будильника. Здається нешкідливою звичкою, але додатковий сон у ранкові години може погіршити самопочуття і енергію на весь день, передають Патріоти України. Інерція сну — це стан дезорієнтац...