Не робіть так! Названо найпоширенішу помилку всіх господинь, яка псує червоний борщ

Багато господинь скаржаться, що у них не виходить приготувати смачний і ароматний український борщ. Насправді, вони просто допускають типову помилку під час закладки овочів і приготування піджарки, передають Патріоти України.

Професійні кухарі стверджують, що український червоний борщ вийде дуже смачним і в міру насиченим, якщо під час його приготування застосовувати просту формулу.

Якщо червоний борщ готується на м'ясному бульйоні, наприклад, з м'яса свинини або яловичини, то піджарку ні в якому разі не можна готувати на жирі або соняшниковій олії. Цибулю, моркву і буряк необхідно подрібнити звичним способом, а потім тушкувати з додаванням невеликої кількості води до готовності.Якщо ж страва готується на воді або овочевому бульйоні, то в цьому випадку піджарку можна зробити на салі або олії. Подрібнені цибулю, моркву і буряк слід обсмажити до легкої рум'яної скоринки. Український червоний борщ вийде занадто жирним і придбає неприємні смакові якості, коли він вариться з жирними сортами м'яса, ще й засмажений.

Це варто знати! Як кофеїн змінює роботу мозку та чому заважає нам виспатися

вівторок, 10 червень 2025, 8:50

Учені здійснили дослідження і з’ясували, що саме кофеїн робить із нашим мозком під час сну. Про це пише видання Science Alert, передають Патріоти України. Дослідники встановили, що кофеїн впливає на повільні коливання електричної активності, які вчені ...

Народні прикмети на 10 червня. Чекаємо на важливі передвістя. Що треба знати незаміжнім дівчатам

вівторок, 10 червень 2025, 7:05

10 червня за новим календарним стилем (23 червня - за старим) - день пам'яті священномученика Тимофія, єпископа Пруського. У народі день отримав назву Знамення Тимофія. 10 червня за старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Микити сповідник...