Не робіть так! Названо найпоширенішу помилку всіх господинь, яка псує червоний борщ

Багато господинь скаржаться, що у них не виходить приготувати смачний і ароматний український борщ. Насправді, вони просто допускають типову помилку під час закладки овочів і приготування піджарки, передають Патріоти України.

Професійні кухарі стверджують, що український червоний борщ вийде дуже смачним і в міру насиченим, якщо під час його приготування застосовувати просту формулу.

Якщо червоний борщ готується на м'ясному бульйоні, наприклад, з м'яса свинини або яловичини, то піджарку ні в якому разі не можна готувати на жирі або соняшниковій олії. Цибулю, моркву і буряк необхідно подрібнити звичним способом, а потім тушкувати з додаванням невеликої кількості води до готовності.Якщо ж страва готується на воді або овочевому бульйоні, то в цьому випадку піджарку можна зробити на салі або олії. Подрібнені цибулю, моркву і буряк слід обсмажити до легкої рум'яної скоринки. Український червоний борщ вийде занадто жирним і придбає неприємні смакові якості, коли він вариться з жирними сортами м'яса, ще й засмажений.

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....

Ви зіпсуєте м'ясо! Ось в якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

вівторок, 16 квітень 2024, 10:30

Щоб шашлик був дійсно смачним та соковитим, важливо обрати не лише правильний маринад, але й посуд, в якому м'ясо буде настоюватись. Для такої справи підходить далеко не увесь матеріал. І часто, саме через неправильну миску, страва виходить зіпсованою,...