Не робіть так! Названо найпоширенішу помилку всіх господинь, яка псує червоний борщ

Багато господинь скаржаться, що у них не виходить приготувати смачний і ароматний український борщ. Насправді, вони просто допускають типову помилку під час закладки овочів і приготування піджарки, передають Патріоти України.

Професійні кухарі стверджують, що український червоний борщ вийде дуже смачним і в міру насиченим, якщо під час його приготування застосовувати просту формулу.

Якщо червоний борщ готується на м'ясному бульйоні, наприклад, з м'яса свинини або яловичини, то піджарку ні в якому разі не можна готувати на жирі або соняшниковій олії. Цибулю, моркву і буряк необхідно подрібнити звичним способом, а потім тушкувати з додаванням невеликої кількості води до готовності.Якщо ж страва готується на воді або овочевому бульйоні, то в цьому випадку піджарку можна зробити на салі або олії. Подрібнені цибулю, моркву і буряк слід обсмажити до легкої рум'яної скоринки. Український червоний борщ вийде занадто жирним і придбає неприємні смакові якості, коли він вариться з жирними сортами м'яса, ще й засмажений.

Все просто! Як ефективно прочистити злив - цей інгредієнт працює краще за соду та оцет

середа, 24 грудень 2025, 18:48

Зливний отвір може бути найбруднішим місцем у вашому домі, навіть якщо раковина сяє чистотою. Суміш мила, жиру та харчових відходів утворює в трубах наліт, який не лише смердить, а й приваблює шкідників. Про це пише The Mirror, передають Патріоти Украї...

Водіям на замітку! Як знизити витрати бензину взимку

середа, 24 грудень 2025, 18:30

Зимова експлуатація автомобіля завжди б’є по кишені. Фізика робить своє: загусле мастило, холодний двигун та підвищений опір повітря вимагають більше енергії. Видання UaMotors та міжнародні профільні експерти поділилися методами, які допоможуть зберегт...