Не робіть так! Названо помилки, через які розсіл у квашеній капусті стає густим

Процес приготування здається на перший погляд простим і невигадливим, тому не всі припускають ймовірність помилки. Однак через деякі недоліки закуска може бути зіпсована, передають Патріоти України.

Якщо ви помітили, що розсіл став занадто густим, наче слзький, то вживати таку капусту не варто. Та й навряд чи хтось захоче це зробити, оскільки консистенція овочів стане неприємною.

Через які помилки розсіл виходить густим

Сіль

Багато хто любить експериментувати при приготуванні страв, знайомих нам з дитинства. Однак замінювати звичайну велику сіль на більш екзотичний варіант (гімалайську, чорну, морську, йодовану, пряну) не варто.

Внаслідок цієї необдуманої дії вся приготовлена закуска буде зіпсована.

Кислинка

Тільки досвідчений кулінар може ввести до складу страви додаткові кислі продукти (журавлину, бузину) або інші овочі (буряки, наприклад) і не зіпсувати при цьому квашену капусту.

Якщо ви хочете додати незвичні продукти, спочатку знайдіть докладний рецепт, щоб зробити це правильно.

В іншому випадку салат краше не ризикувати.

Якість води

Варто пам’ятати, що воду без попередньої обробки вводити до складу страви не можна. Інакше розсіл вийде густим та тягучим.

Щоб вода не зіпсувала страву, потрібно або прокип’ятити її, або відфільтрувати.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...