Процес приготування здається на перший погляд простим і невигадливим, тому не всі припускають ймовірність помилки. Однак через деякі недоліки закуска може бути зіпсована, передають Патріоти України.
Якщо ви помітили, що розсіл став занадто густим, наче слзький, то вживати таку капусту не варто. Та й навряд чи хтось захоче це зробити, оскільки консистенція овочів стане неприємною.
Сіль
Багато хто любить експериментувати при приготуванні страв, знайомих нам з дитинства. Однак замінювати звичайну велику сіль на більш екзотичний варіант (гімалайську, чорну, морську, йодовану, пряну) не варто.
Внаслідок цієї необдуманої дії вся приготовлена закуска буде зіпсована.
Кислинка
Тільки досвідчений кулінар може ввести до складу страви додаткові кислі продукти (журавлину, бузину) або інші овочі (буряки, наприклад) і не зіпсувати при цьому квашену капусту.
Якщо ви хочете додати незвичні продукти, спочатку знайдіть докладний рецепт, щоб зробити це правильно.
В іншому випадку салат краше не ризикувати.
Якість води
Варто пам’ятати, що воду без попередньої обробки вводити до складу страви не можна. Інакше розсіл вийде густим та тягучим.
Щоб вода не зіпсувала страву, потрібно або прокип’ятити її, або відфільтрувати.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...