Не робіть так! Названо помилки у макіяжі, які додають віку - ви могли і не здогадуватись

Вікові зміни - це абсолютно природний процес, який не можливо зупинити, але і підганяти не варто. Тим часом, деякі помилки у макіяжі можуть візуально додати вам зайвих років, передають Патріоти України.

Ці помилки добре відомі візажистам. Ба більше, їх не так складно уникнути, якщо застосувати правильний підхід до нанесення косметики. OBOZ.UA вивчив відповідні рекомендації професіоналів.

Забагато консилера

Надлишок консилера, особливо в зоні очей, має дуже поганий вигляд. Цей продукт сильно висихає на шкірі і під час мімічних рухів починає зморшуватись і тріскатись, лише підкреслюючи текстуру шкіри. Тому консилер з віком потребує все більш акуратного підходу до нанесення. Обирайте більш легкі текстури консилера, добре розтушовуйте його і застосовуйте його лише в тих зонах, де він справді необхідний. Наприклад, не наносьте його трикутником під око, а перекривайте тільки слізну западину та зовнішній куточок ока, щоби підсвітити погляд. Також можна покрити консилером западину під оком, щоби надати обличчю більшого сяяння. Але не наносьте його глибше.

Техніка запікання

Техніка запікання полягає в тому, щоби нанести на весь готовий макіяж тонкий шар пудри для закріплення, злегка вбити її у шкіру пензлем і дати їй підсохнути разом з іншими продуктами. Це допоможе створити чудовий образ для фотосесії, але для повсякденного макіяжу зрілої шкіри такий прийом не підходить.

Запікання може виглядати добре, якщо у вас ще зовсім немає зморшок. Але найменші вікові зміни воно лише підкреслить. Тому застосовуйте пудру для закріплення з обережністю, а ще краще перейдіть на відповідний спрей.

Контурування

Нанесення контурингу після певного віку тільки додає зайвих років. Якщо ви помітили цей нюанс, спробуйте перейти від використання скульптора, до застосування бронзатора. Змініть також метод його нанесення. Накладайте його на верхню частину щік, а не у западини під вилицями. Також затініть бронзатором кути чола і надбрівні дуги, щоби візуально підтягнути цю зону.

Надто інтенсивний макіяж очей та брів

З віком виразність очей та брів зменшується, тому підкреслювати їх теж треба з обережністю, щоби зберегти природність образу. Так старшим жінкам може не підійти мікроблейдинг. Натомість промальовуйте волоски на бровах олівцем і закріплюйте їх прозорим гелем.

Чорну підводку для очей замініть на графітову або коричневу. Чорна буде не тільки старити, але надасть дуже суворого вигляду та зайвої тяжкості. Особливо в зоні нижньої повіки. Натомість стежте за тим, щоби туш лягала від самих коренів вій і застосовуйте її не тільки на верхній, але й на нижній повіці. Колір продукту теж обирайте не чорний.

Холодна або перламутрова помада

Холодні, морозні відтінки помади а також продукт з ефектом мерехтіння з віком може почати привносити хворобливість в образ. До того ж металізований продукт сильно підкреслює складки на губах, що може візуально старити. Якщо ж обираєте нюдову помаду, зверніть увагу на те, щоби вона мала теплий підтон. І не забудьте про олівець, який вбереже макіяж губ від розтікання.

Секрет господинь! Що обов’язково треба додати у фарш для пельменів, біляшів і чебуреків

вівторок, 20 серпень 2024, 8:07

Соковитий фарш у багатьох стравах відіграє найважливішу роль, зокрема пельмені, біляші чи чебуреки можуть бути несмачними, якщо у тісто засунути невміло зроблений фарш, передають Патріоти України. Фарш для соковитих виробів треба робити не з пісного м’...

А ви це знали? Чи можна варити картоплю та моркву разом

вівторок, 20 серпень 2024, 7:12

Для багатьох овочевих салатів, наприклад, для популярного і улюбленого багатьма олів’є, потрібна картопля та морква. При цьому додавати їх слід саме у вареному вигляді, передають Патріоти України. Господині, які прагнуть заощадити час, воліють одночасн...