
Всі знають про те, що курятина містить у собі не лише велику кількість білка, але й інших корисних речовин. І для того, щоб зберегти їх по максимуму, важливо вміти правильно приготувати продукт. На жаль, це може зробити не кожна господиня і припускається безліч помилок, передають Патріоти України.
Солити у процесі приготування, а ще гірше – в кінці
Солити чи додавати маринади до курячого філе перед приготуванням – в рази ефективніше. Так у спецій є час добре проникнути всередину курки та наситити її смаком. Також перед смаженням можна обкачати продукт у борошні – воно забере зайву вологу та допоможе уникнути пригорання. І як приємний бонус – золотиста скоринка.

Готувати філейки нерівномірної товщини
У такому разі ви отримаєте нерівномірно приготовлену курятину. В кінцевому результаті вона вийде сухою, перевареною та інколи навіть підгорілою у найтонших місцях.

Готувати холодне чи заморожене філе
І тут не потрібно бути шеф-кухарем, щоб стверджувати про те, що філе вийде на 100% сухим і гумовим. До того ж, використовуючи такий спосіб приготування, ви витрачаєте вдвічі більше часу.

Навіть якщо після прання на шторах немає жодної плями, вони часто втрачають білизну, блиск і виглядають поношеними. Проблема майже ніколи не в самій тканині - її корінь у дрібницях, які люди масово ігнорують ще до запуску пральної машини. Саме ці незна...
Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...