Не робіть так! Названо ТОП-3 помилки, які зіпсують куряче м'ясо

Всі знають про те, що курятина містить у собі не лише велику кількість білка, але й інших корисних речовин. І для того, щоб зберегти їх по максимуму, важливо вміти правильно приготувати продукт. На жаль, це може зробити не кожна господиня і припускається безліч помилок, передають Патріоти України.

Солити у процесі приготування, а ще гірше – в кінці

Солити чи додавати маринади до курячого філе перед приготуванням – в рази ефективніше. Так у спецій є час добре проникнути всередину курки та наситити її смаком. Також перед смаженням можна обкачати продукт у борошні – воно забере зайву вологу та допоможе уникнути пригорання. І як приємний бонус – золотиста скоринка.

Готувати філейки нерівномірної товщини

У такому разі ви отримаєте нерівномірно приготовлену курятину. В кінцевому результаті вона вийде сухою, перевареною та інколи навіть підгорілою у найтонших місцях.

Готувати холодне чи заморожене філе

І тут не потрібно бути шеф-кухарем, щоб стверджувати про те, що філе вийде на 100% сухим і гумовим. До того ж, використовуючи такий спосіб приготування, ви витрачаєте вдвічі більше часу.

Водіям на замітку! Чому постійно сідає акумулятор в машині

неділя, 2 листопад 2025, 19:10

Деякі проблеми з автомобілем діагностуються дуже легко, наприклад, перегоріла лампочка. Просто увімкніть світло, обійдіть машину і подивіться, що не працює. Однак деякі несправності можуть виявитися справжнім кошмаром для діагностики, і "паразитні" роз...

Що ви бачите на картинці? Цей тест розкриє, ви мрійник чи реаліст

неділя, 2 листопад 2025, 17:58

Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...