Не робіть так! Названо ТОП-3 помилки, які зіпсують куряче м'ясо

Всі знають про те, що курятина містить у собі не лише велику кількість білка, але й інших корисних речовин. І для того, щоб зберегти їх по максимуму, важливо вміти правильно приготувати продукт. На жаль, це може зробити не кожна господиня і припускається безліч помилок, передають Патріоти України.

Солити у процесі приготування, а ще гірше – в кінці

Солити чи додавати маринади до курячого філе перед приготуванням – в рази ефективніше. Так у спецій є час добре проникнути всередину курки та наситити її смаком. Також перед смаженням можна обкачати продукт у борошні – воно забере зайву вологу та допоможе уникнути пригорання. І як приємний бонус – золотиста скоринка.

Готувати філейки нерівномірної товщини

У такому разі ви отримаєте нерівномірно приготовлену курятину. В кінцевому результаті вона вийде сухою, перевареною та інколи навіть підгорілою у найтонших місцях.

Готувати холодне чи заморожене філе

І тут не потрібно бути шеф-кухарем, щоб стверджувати про те, що філе вийде на 100% сухим і гумовим. До того ж, використовуючи такий спосіб приготування, ви витрачаєте вдвічі більше часу.

Додайте лише один інгредієнт! Ось як звичайний розсольник приготувати ще смачнішим

четвер, 2 травень 2024, 10:12

Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...

Це така смакота! Як приготувати молочний чи сметанний соус для котлет та гарнірів

четвер, 2 травень 2024, 9:10

До котлет чи м’ясних страв можна приготувати молочний чи сметанний соуси. Зрештою, вони підійдуть і для риби та гарнірів. Готуються соуси швидко. Всього 10 хвилин вашого часу задля вдосконалення будь-якої страви, передають Патріоти України. Візьміть 1 ...