Всі знають про те, що курятина містить у собі не лише велику кількість білка, але й інших корисних речовин. І для того, щоб зберегти їх по максимуму, важливо вміти правильно приготувати продукт. На жаль, це може зробити не кожна господиня і припускається безліч помилок, передають Патріоти України.
Солити у процесі приготування, а ще гірше – в кінці
Солити чи додавати маринади до курячого філе перед приготуванням – в рази ефективніше. Так у спецій є час добре проникнути всередину курки та наситити її смаком. Також перед смаженням можна обкачати продукт у борошні – воно забере зайву вологу та допоможе уникнути пригорання. І як приємний бонус – золотиста скоринка.
Готувати філейки нерівномірної товщини
У такому разі ви отримаєте нерівномірно приготовлену курятину. В кінцевому результаті вона вийде сухою, перевареною та інколи навіть підгорілою у найтонших місцях.
Готувати холодне чи заморожене філе
І тут не потрібно бути шеф-кухарем, щоб стверджувати про те, що філе вийде на 100% сухим і гумовим. До того ж, використовуючи такий спосіб приготування, ви витрачаєте вдвічі більше часу.
З цього року почав діяти Закон «Про обов’язкове страхування…», що суттєво змінив правила на страховому ринку нашої країни. Дали старт поступовому підвищенню максимальних розмірів страхових виплат та наближенню їх до європейських стандартів. Крім того, ...
Полуниця – улюблений фрукт, як дітей, так і дорослих. Для того, щоб виростити її вдома, треба знати кілька нюансів. Наприклад, варто удобрювати її тричі на рік, щоб вона давала гарні плоди. Це пов’язано з тим, що полуниця зазвичай росте кілька років пі...