Не робіть так! Основна помилка у приготуванні картопляного пюре, яку допускають 90% господарок

Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів, передають Патріоти України.

Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко.

Подробиці

Кулінарам доводиться враховувати масу нюансів, від яких залежить кінцевий результат.

І якщо більшість тонкощів – на зразок тих, молоко якої температури варто використовувати для пюре, або коли потрібно додавати в каструлю сіль, знайомі практично всім господиням, то про деякі з них більшість і зовсім не замислюється.

Взяти таке просте питання: якою водою варто заливати картоплю, призначену для пюре? Але погодьтесь, що ви зазвичай над цим навіть не замислювались.

Однак цей момент має важливе значення, і ось чому.

Якщо ви заллєте очищені бульби окропом, а не холодною водою, в картоплі залишиться велика кількість крохмалю. Завдяки цьому готове пюре буде смачнішим і повітрянішим.

З тієї ж причини картоплю, з якої буде готуватись пюре, не варто замочувати.

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...

Не помиліться! ТОП-5 порад, як правильно вибрати каву

неділя, 19 травень 2024, 17:30

Кава - це популярний напій, який має чимало шанувальників по всьому світу. Однак часом не виходить приготувати її так само смачно, як це роблять у кав’ярнях. Найчастіше так відбувається не лише через спосіб приготування, а й через неправильний вибір са...