Зазвичай при приготуванні котлет використовують змішаний фарш - свинину і яловичину, передають Патріоти України.
Однак іноді господині мають бажання виявити оригінальність та урізноманітнити своє меню. Цікавою стравою можна назвати печінкові котлети. Вони не такі популярні, як “класичні”, але також дуже смачні, а також корисні.
Але іноді під час їх приготування виникає проблема: страва не завжди зберігає форму, внаслідок чого вона розпадається прямо на сковороді.
Якої помилки припускаються домогосподарки
Котлети розпадаються через неправильне співвідношення інгредієнтів.
При готуванні котлет з печінки використовують борошно. Його додають, щоб «скріпити» фарш.
Не потрібно його шкодувати. Однак надлишок цього продукту негативно позначиться на страві.
На кілограм печінки має бути додано 1-2 столові ложки борошна.
Ви можете додати манку в якості скріплюючого матеріалу.
Якщо картопля додається до фаршу, то співвідношення повинно бути таким: одна середня картоплина на 400 грам печінки.
Медики назвали один тривожний симптом, за появи якого варто негайно відмовитися від кави. Це тремтіння в руках. Як пояснюють лікарі, тремтіння може свідчити про перенасичення організму кофеїном. Адже ця речовина є потужним стимулятором, який за передоз...
Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...