Не робіть так! Помилка, через яку печінкові котлети розпадаються

Зазвичай при приготуванні котлет використовують змішаний фарш - свинину і яловичину, передають Патріоти України.

Однак іноді господині мають бажання виявити оригінальність та урізноманітнити своє меню. Цікавою стравою можна назвати печінкові котлети. Вони не такі популярні, як “класичні”, але також дуже смачні, а також корисні.

Подробиці

Але іноді під час їх приготування виникає проблема: страва не завжди зберігає форму, внаслідок чого вона розпадається прямо на сковороді.

Якої помилки припускаються домогосподарки

Котлети розпадаються через неправильне співвідношення інгредієнтів.

При готуванні котлет з печінки використовують борошно. Його додають, щоб «скріпити» фарш.

Не потрібно його шкодувати. Однак надлишок цього продукту негативно позначиться на страві.

На кілограм печінки має бути додано 1-2 столові ложки борошна.

Ви можете додати манку в якості скріплюючого матеріалу.

Якщо картопля додається до фаршу, то співвідношення повинно бути таким: одна середня картоплина на 400 грам печінки.

Джерело: ПростоВей

Подарунки на Різдво 2025 за знаком зодіаку - якщо ще не визнались!

вівторок, 2 грудень 2025, 19:09

Різдво - час дарувати радість і тепло. Але як обрати подарунок, який справді порадує вашу близьку людину? Зірки радять підходити до цього індивідуально: кожен знак зодіаку має свої вподобання, мрії та потреби. Дізнайтеся, що піднести цього року, щоб св...

Це може бути цінна підказка! Психологічний тест, який допоможе прийняти рішення

вівторок, 2 грудень 2025, 18:12

Іноді, коли проблема здається безвихідною, наш вибір може підказати правильний шлях. Цей тест пропонує подивитися на чотири кольорові картки - жовту, зелену, синю та рожеву - і помітити, яка з них привернула вашу увагу першою, передають Патріоти Україн...