
Гриби – продукт у приготуванні непростий, передають Патріоти України.
Більшість навіть досвідчених кулінарів часто припускаються помилок при приготуванні грибів.
Ось найпоширеніші помилки кулінарів, через які гриби виходять гумовими на смак чи гіркими.
1.Якщо гриби неправильно зберігалися, сенсу їх готувати вже немає – вони мало того, що будуть несмачними, так ще й небезпечними для здоров’я.
Головне, щоб перед зберіганням у морозилці гриби були добре очищені та зварені.
2.Гриби виходять гумовими на смак, якщо їх тушкують, а не смажать.
Коли гриби смажаться на повільному вогні, вони пропарюються та стають вологими, втрачають смак.
3.Якщо грибів багато на сковорідці, то вони не встигнуть добре просмажитись і залишаться сируватими всередині.
4.Гриби смажаться у великій кількості олії.
5.Чим більше олії, тим менше соку виділятимуть гриби, а отже, збережуть свій смак.
А ще гриби під час смаження не можна часто помішувати.
На тлі змін на світових ринках в Україні знижуються ціни на молоко та молочні продукти. Але разом із цим у покупців зростає тривога: чи справді продукт, що продається під виглядом натурального, є таким насправді? Перевірити молоко можна навіть удома — ...
Нещастя рідко з’являється раптово - воно підкрадається поступово, змінюючи сприйняття себе та оточення. Психолог Сет Мейєрс виділив 5 тонких ознак, які можуть свідчити, що людина відчуває емоційний дискомфорт, навіть якщо сама цього не усвідомлює, пере...