Смачний, наваристий, прозорий холодець - ідеальна страва до застілля та й на щодень. Він довго готується і потребує якісних та відповідних продуктів, передають Патріоти України.
Тим неприємніше, якщо холодець виходить несмачним — адже на нього вже потрачено стільки сил. Іноді досить трохи відійти від рецепта, і смак може бути зіпсований. Часто виною цьому є неточність у приготування. Про неї розповіли на ProstoWay.
Є одна поширена помилка, яка, на перший погляд, може здатися незначною. Мова йде про час додавання в холодець цибулі та моркви.
Спочатку заливати водою і ставити на вогонь потрібно лише добре промите м’ясо. На першому етапі приготування крім нього в каструлі не повинні знаходитися ні цибуля, ні морква, ні спеції.
Додавати їх треба приблизно за годину до того, як бульйон звариться. Загалом же залите водою м’ясо потрібно варити впродовж 3-5 годин.
Дуже важливо під час варіння бульйону знімати з поверхні шум. Якщо цього не зробити, страва буде мутною і неапетитною.
Ознака того, що бульйон зварився — коли кістки самі легко виймаються з маси м’яса. Як тільки все зварилося, слід вийняти овочі та м’ясо, найкраще бульйон ще й процідити. Овочі одразу після цього можна викинути — вони вже віддали весь свій смак.
Пилосос — один із найпопулярніших помічників у прибиранні дому. Але навіть прибирання з цим приладом має свої нюанси. Якщо користуватись пилососом неправильно, можна не лише не досягти бажаної чистоти, а й зіпсувати підлогу або ж сам пилосос. УНН зібра...
Досягти помітних результатів коли ви обмежені у часі може бути надзвичайно важко, проте якщо ви готуєтесь до певної події, поліпшити форму реально всього за 2 тижні. Щоб швидко схуднути, потрібно бути дисциплінованими та поєднувати ефективні тренування...