Не робіть так! Поширена помилка перетворює холодець на неапетитне місиво - порада досвідчених кухарів

Смачний, наваристий, прозорий холодець - ідеальна страва до застілля та й на щодень. Він довго готується і потребує якісних та відповідних продуктів, передають Патріоти України.

Тим неприємніше, якщо холодець виходить несмачним — адже на нього вже потрачено стільки сил. Іноді досить трохи відійти від рецепта, і смак може бути зіпсований. Часто виною цьому є неточність у приготування. Про неї розповіли на ProstoWay.

Важлива дрібниця

Є одна поширена помилка, яка, на перший погляд, може здатися незначною. Мова йде про час додавання в холодець цибулі та моркви.

Спочатку заливати водою і ставити на вогонь потрібно лише добре промите м’ясо. На першому етапі приготування крім нього в каструлі не повинні знаходитися ні цибуля, ні морква, ні спеції.

Додавати їх треба приблизно за годину до того, як бульйон звариться. Загалом же залите водою м’ясо потрібно варити впродовж 3-5 годин.

Дуже важливо під час варіння бульйону знімати з поверхні шум. Якщо цього не зробити, страва буде мутною і неапетитною.

Ознака того, що бульйон зварився — коли кістки самі легко виймаються з маси м’яса. Як тільки все зварилося, слід вийняти овочі та м’ясо, найкраще бульйон ще й процідити. Овочі одразу після цього можна викинути — вони вже віддали весь свій смак.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...