Не робіть так! Поширена помилка всіх господинь при приготуванні картопляного пюре

Картопляне пюре - це універсальний гарнір, який всі ми полюбляємо, передають Патріоти України.

Страва відмінно поєднується з різними м’ясними та овочевими добавками. Але при цьому не кожна господиня може похвалитися тим, що вміє готувати справді ніжне та смачне пюре.

Подробиці

Багато хто в процесі припускається помилки, яка псує страву. Проблема тут не в додаванні додаткових компонентів, а в приладах.

Справа в тому, що сучасні кухонні девайси витісняють традиційні. Все частіше для приготування картопляного пюре використовується блендер чи міксер.

Але через це легко втрачається смак страви, лише текстура залишається приємною. Кулінари рекомендують використовувати звичайні ручні прилади, які допомагають зробити пюре.

Це може бути спеціальний прес або дерев’яна товкачка. Завдяки ним можна бути впевненим у тому, що яскравий смак ніяк не постраждає, та домочадців чекатиме справді смачний обід.

Хочете максимуму чи ні? Цей психологічний тест визначить наскільки ви амбітні

неділя, 19 травень 2024, 9:07

Киньте собі виклик і дізнайтеся, чи керують вами здорові амбіції чи самовдоволення. Не вагайтеся, зроби стрибок у самопізнання і дозвольте Місяцю розкрити вашу справжню природу! Подивіться на картинку і не замислюючись оберіть місяць. Ця миттєва інтуїц...

Цвітіння без меж: Названо натуральне добриво, яке змусить орхідею довго квітнути

неділя, 19 травень 2024, 8:56

Орхідея . це квіткова рослина, що вражає своєю красою і різноманітністю. Для того, щоб вона довго радувала своїм цвітінням, потрібно знати ефективні способи підживлення. Ця рослина належить до родини орхідних (Orchidaceae) і є однією з найбільш поширен...