Господині вважають, що правильно приготовлене тісто - це запорука смачних та вдалих пельменів. Але це лише частково правда, бо на смак страви впливають ще деякі моменти, передають Патріоти України.
Тісто
Якщо ви робите тісто на "око", то не дивуйтесь, коли результат вас не надто тішить. У процесі приготування основи найважливіше – дотримуватися пропорцій. Орієнтовне співвідношення води та борошна складає 1:3. Обов`язково посоліть тісто та додайте 1 яйце.
Розкачування тіста
Після того, як ви приготуєте тісто, його радять залишити відпочити мінімум на 1 годину в холодному місці. Завдяки цьому збільшується кількість клейковини – пельмені буде набагато легше ліпити, а в процесі варіння вони не будуть розвалюватисяНачинка
Багато соковитої та м`ясної начинки – це, звісно, добре, але не завжди. Фаршу у пельменях потрібна свобода, інакше – страва розклеїться в перші хвилини варіння.
За словами доктора Гаррі Джарретта, керівника відділу науки та досліджень компанії Heights, близько двох третин людей не отримують достатньо рідини щодня. Це може спричиняти втому, погіршення концентрації, перепади настрою та навіть проблеми із серцево...
Багато людей стикаються з труднощами під час засинання, навіть якщо дуже втомлені. Постійні думки, хвилювання та напруга не дозволяють розслабитися й отримати повноцінний відпочинок, Патріоти України. У TikTok набув популярності простий військовий мето...