Не робіть так! Що може зіпсувати пельмені - три головні помилки, яких часто припускаються

Господині вважають, що правильно приготовлене тісто - це запорука смачних та вдалих пельменів. Але це лише частково правда, бо на смак страви впливають ще деякі моменти, передають Патріоти України.

Тісто

Якщо ви робите тісто на "око", то не дивуйтесь, коли результат вас не надто тішить. У процесі приготування основи найважливіше – дотримуватися пропорцій. Орієнтовне співвідношення води та борошна складає 1:3. Обов`язково посоліть тісто та додайте 1 яйце.

Розкачування тіста

Після того, як ви приготуєте тісто, його радять залишити відпочити мінімум на 1 годину в холодному місці. Завдяки цьому збільшується кількість клейковини – пельмені буде набагато легше ліпити, а в процесі варіння вони не будуть розвалюватисяНачинка

Багато соковитої та м`ясної начинки – це, звісно, добре, але не завжди. Фаршу у пельменях потрібна свобода, інакше – страва розклеїться в перші хвилини варіння.

Ця кава коштує більше за золото! Що робить її такою дорогою

середа, 23 липень 2025, 7:15

Якщо ви думали, що кава може бути дорогою, то вам точно варто ознайомитись з кавою Black Ivory. Вартість цього напою побила всі рекорди, обігнавши навіть відому каву Kopi Luwak з Індонезії. Що стоїть за такою високою ціною і чому цей сорт є справжнім д...

Хіти тижня. Народні прикмети на 23 липня. Про що українці здавна просили чудотворну Почаївську ікону, один з найбільш шанованих образів Богородиці

середа, 23 липень 2025, 7:11

23 липня за новим церковним календарем (5 серпня за старим) - день пам'яті Почаївської ікони Божої Матері, однієї з найбільш шанованих святинь України. За юліанським календарним стилем - день пам'яті преподобного Антонія Печерського. Почаївську ікону Б...