Не робіть так! Що може зіпсувати пельмені - три головні помилки, яких часто припускаються

Господині вважають, що правильно приготовлене тісто - це запорука смачних та вдалих пельменів. Але це лише частково правда, бо на смак страви впливають ще деякі моменти, передають Патріоти України.

Тісто

Якщо ви робите тісто на "око", то не дивуйтесь, коли результат вас не надто тішить. У процесі приготування основи найважливіше – дотримуватися пропорцій. Орієнтовне співвідношення води та борошна складає 1:3. Обов`язково посоліть тісто та додайте 1 яйце.

Розкачування тіста

Після того, як ви приготуєте тісто, його радять залишити відпочити мінімум на 1 годину в холодному місці. Завдяки цьому збільшується кількість клейковини – пельмені буде набагато легше ліпити, а в процесі варіння вони не будуть розвалюватисяНачинка

Багато соковитої та м`ясної начинки – це, звісно, добре, але не завжди. Фаршу у пельменях потрібна свобода, інакше – страва розклеїться в перші хвилини варіння.

А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...

А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:10

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...