
Господині вважають, що правильно приготовлене тісто - це запорука смачних та вдалих пельменів. Але це лише частково правда, бо на смак страви впливають ще деякі моменти, передають Патріоти України.
Тісто
Якщо ви робите тісто на "око", то не дивуйтесь, коли результат вас не надто тішить. У процесі приготування основи найважливіше – дотримуватися пропорцій. Орієнтовне співвідношення води та борошна складає 1:3. Обов`язково посоліть тісто та додайте 1 яйце.
Розкачування тіста
Після того, як ви приготуєте тісто, його радять залишити відпочити мінімум на 1 годину в холодному місці. Завдяки цьому збільшується кількість клейковини – пельмені буде набагато легше ліпити, а в процесі варіння вони не будуть розвалюватисяНачинка
Багато соковитої та м`ясної начинки – це, звісно, добре, але не завжди. Фаршу у пельменях потрібна свобода, інакше – страва розклеїться в перші хвилини варіння.
Використання одного навушника призводить до втрати слуху, заявили лікарі, передають Патріоти України. Наш слух розрахований на стереозвук. Коли звук надходить тільки в одне вухо, навантаження стає неприродним — це призводить до дзвону у вухах і втрати ...
Багато водіїв стикаються з неприємностями, коли машина часто ламається або потребує постійного ремонту. Експерти назвали моделі та марки авто, які найчастіше виявляються ненадійними, і на які варто звернути увагу перед покупкою, передають Патріоти Укра...