В Україні немає господині, яка б не готувала борщ. Але страва далеко не завжди виходить ідеальною. Бульйон може бути мутним, не яскравим і прісним. Все це через ряд помилок, передають Патріоти України.
Тому редакція Foodoboz розповість, на що потрібно звертати особливу увагу під час приготування борщу. Якщо проігнорувати ці моменти – страва вийде несмачною.
Приготування буряка в бульйоні
Дуже часто буває, що буряк цілим кладуть у бульйон в очищеному вигляді. Але це груба помилка, тому що борщ вийде коричневим і гірким. Продукт обов'язково потрібно подрібнити і посмажити.
Приготування борщу без кислоти
Не забудьте додати до бурякової засмажки сік лимону або оцет. Саме за допомогою цих інгредієнтів овоч буде мати насичений і дуже красивий рубіновий колір.
Мало м’яса
У вас не вийде смачний борщ, якщо в ньому буде мало м'яса. Саме цей інгредієнт робить бульйон наваристим і ароматним. Обов'язково використайте реберця або іншу частину тушки з кісткою.
Приготування бульйону без проціджування
Зняти піну і процідити бульйон – це зовсім різні речі. Обов'язково пропустіть відвар через сито або марлю, щоб у страві не було волокон, які осідають на дно.
Капуста до картоплі
Не потрібно додавати одночасно капусту і картоплю, якщо ви не хочете отримати хамулу. Капуста готується швидше, тому її потрібно класти пізніше.
На які проблеми зі здоров’ям можуть вказувати сухі губи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо проблема сухості губ не минає протягом декількох днів, а також супроводжується іншими симптомами — спрагою, слабкістю й лущенням шкіри, лікарі...
Попередні дослідження свідчать, що люди високого зросту частіше отримують вищі доходи. Американські вчені вирішили з’ясувати, чи не формуються передумови для цієї переваги ще у шкільні роки. Для аналізу були використані дані близько пів мільйона школяр...