Не робіть так! Що може зіпсувати ваш борщ - ніколи не готуйте так страву

В Україні немає господині, яка б не готувала борщ. Але страва далеко не завжди виходить ідеальною. Бульйон може бути мутним, не яскравим і прісним. Все це через ряд помилок, передають Патріоти України.

Тому редакція Foodoboz розповість, на що потрібно звертати особливу увагу під час приготування борщу. Якщо проігнорувати ці моменти – страва вийде несмачною.

Приготування буряка в бульйоні

Дуже часто буває, що буряк цілим кладуть у бульйон в очищеному вигляді. Але це груба помилка, тому що борщ вийде коричневим і гірким. Продукт обов'язково потрібно подрібнити і посмажити.

Приготування борщу без кислоти

Не забудьте додати до бурякової засмажки сік лимону або оцет. Саме за допомогою цих інгредієнтів овоч буде мати насичений і дуже красивий рубіновий колір.

Мало м’яса

У вас не вийде смачний борщ, якщо в ньому буде мало м'яса. Саме цей інгредієнт робить бульйон наваристим і ароматним. Обов'язково використайте реберця або іншу частину тушки з кісткою.

Приготування бульйону без проціджування

Зняти піну і процідити бульйон – це зовсім різні речі. Обов'язково пропустіть відвар через сито або марлю, щоб у страві не було волокон, які осідають на дно.

Капуста до картоплі

Не потрібно додавати одночасно капусту і картоплю, якщо ви не хочете отримати хамулу. Капуста готується швидше, тому її потрібно класти пізніше.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...