Прогулятися парком і випити чашку кави - улюблена народна забава. Багато хто не може почати свій ранок без цього напою. І кожен любить його по-своєму: хтось із цукром, хтось з медом, хтось по-ірландськи, а хтось із маршмелоу чи морозивом, передають Патріоти України.
Але не все можна додавати в кавовий напій, оскільки це може завдати шкоди організму.Що не можна додавати до кави?
Якщо ви любите класти в каву маршмеллоу або присипати його зверху шоколадом, все це дуже смачно, але і дуже шкідливо, якщо робити так часто. Цукор, як відомо, шкідливий для організму.
Сиропи та вершки. Всі ці численні сиропи з різними смаками мають у своєму складі більше цукру, ніж у звичайній ложці. Також у них величезна кількість "єшок", які шкідливі для організму. Що стосується вершків, то для їхнього тривалого зберігання виробники додають масу консервантів, які теж можуть нашкодити.
Якщо додавати в каву цукор, сироп, згущене молоко і навіть мед, то це призводить до набору ваги. Ми споживаємо величезну кількість фруктози, яка також шкідлива. Незабаром після такої чашки кави дуже захочеться їсти.
Кава з алкоголем - віскі або коньяком дає сильне навантаження на печінку, провокує здуття живота і може спричинити головний біль.
Кава з молоком не має жодної користі для організму, оскільки молочний продукт знижує кількість кофеїну, і він не має судинорозширювальної дії
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...