Прогулятися парком і випити чашку кави - улюблена народна забава. Багато хто не може почати свій ранок без цього напою. І кожен любить його по-своєму: хтось із цукром, хтось з медом, хтось по-ірландськи, а хтось із маршмелоу чи морозивом, передають Патріоти України.
Але не все можна додавати в кавовий напій, оскільки це може завдати шкоди організму.Що не можна додавати до кави?
Якщо ви любите класти в каву маршмеллоу або присипати його зверху шоколадом, все це дуже смачно, але і дуже шкідливо, якщо робити так часто. Цукор, як відомо, шкідливий для організму.
Сиропи та вершки. Всі ці численні сиропи з різними смаками мають у своєму складі більше цукру, ніж у звичайній ложці. Також у них величезна кількість "єшок", які шкідливі для організму. Що стосується вершків, то для їхнього тривалого зберігання виробники додають масу консервантів, які теж можуть нашкодити.
Якщо додавати в каву цукор, сироп, згущене молоко і навіть мед, то це призводить до набору ваги. Ми споживаємо величезну кількість фруктози, яка також шкідлива. Незабаром після такої чашки кави дуже захочеться їсти.
Кава з алкоголем - віскі або коньяком дає сильне навантаження на печінку, провокує здуття живота і може спричинити головний біль.
Кава з молоком не має жодної користі для організму, оскільки молочний продукт знижує кількість кофеїну, і він не має судинорозширювальної дії
Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...
Коли на порозі з’являються несподівані гості, потрібно терміново щось придумати на стіл. Найпростіше приготувати смачний салат із доступних продуктів. Це буде смачно та гості будуть нагодовані, передають Патріоти України. З продуктів вам знадобляться ...