Піца є дуже швидкою, смачною та ситною стравою, яку люблять практичні всі. Готувати її можна на різному тісті й без нього, замінивши лавашем, овочами. Для начинки можна використовувати будь-які продукти, які ви любите, лише потрібно бути уважними при виборі сиру для піци, щоб не зіпсувати її смак і аромат, передають Патріоти України.
1. Сирний продукт
Сирний продукт виробляється на основі рослинних, а не молочних жирів, тому при взаємодії з високою температурою він висохне, стане суцільною грудкою і не розплавиться. При цьому надасть страві дуже неприємного жирного смаку і кислого запаху.
2. Сири з характерними запахами та пліснявою
Варто знати, що такі види сиру не призначені для приготування піци. Так як при нагріванні вони втрачають свій приємний смак та аромат. А за високих температур їх смак видозмінюється і може зіпсувати піцу.
3. Плавлений сир
Цей сир є сирним молочним продуктом, який виготовлений в результаті переробки звичайного сиру. Варто зазначити, що якщо продукт зроблений з неякісно сиру, він у процесі приготування, а особливо під впливом високих температур втратить свій смак, структуру і зіпсує смачну піцу.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...