Не робіть так! Що не варто класти у піцу - зіпсується смак і навіть запах

Піца є дуже швидкою, смачною та ситною стравою, яку люблять практичні всі. Готувати її можна на різному тісті й без нього, замінивши лавашем, овочами. Для начинки можна використовувати будь-які продукти, які ви любите, лише потрібно бути уважними при виборі сиру для піци, щоб не зіпсувати її смак і аромат, передають Патріоти України.

1. Сирний продукт

Сирний продукт виробляється на основі рослинних, а не молочних жирів, тому при взаємодії з високою температурою він висохне, стане суцільною грудкою і не розплавиться. При цьому надасть страві дуже неприємного жирного смаку і кислого запаху.

2. Сири з характерними запахами та пліснявою

Варто знати, що такі види сиру не призначені для приготування піци. Так як при нагріванні вони втрачають свій приємний смак та аромат. А за високих температур їх смак видозмінюється і може зіпсувати піцу.

3. Плавлений сир

Цей сир є сирним молочним продуктом, який виготовлений в результаті переробки звичайного сиру. Варто зазначити, що якщо продукт зроблений з неякісно сиру, він у процесі приготування, а особливо під впливом високих температур втратить свій смак, структуру і зіпсує смачну піцу.

Що ви побачили на картинці першим? Цей психологічний тест визначить, як вас сприймають інші люди

неділя, 19 травень 2024, 8:12

Всі ми хотіли б знати, що про нас насправді думають інші люди. І допомогти розібратися у цьому може психологічний тест. Цей тест базується на психологічному принципі: перше, що ви помітили, багато говорить про вашу особистість. Що першим бачиш на малюн...

Психологічний тест: Оберіть шкарпетки - і дізнайтеся, коли ви зустрінете свою пару

неділя, 19 травень 2024, 7:10

Знайти пару до шкарпетки після прання так само непросто, як і зустріти відповідну людину в реальному житті. Тож ми пропонуємо вам пройти тест, щоб дізнатися, коли це трапиться. Якщо ви досі не зустріли другу половинку, ми можемо підказати, коли це стан...