Кожна господиня готує картопляне пюре, але не всі знають, що його можна моментально зіпсувати. Найпопулярніший гарнір на столі, можна приготувати так, що ваші близькі будуть у захваті, зазначають Патріоти України.
Картопляне пюре вважається одним з найпопулярніших гарнірів. Смачне, ніжне та повітряне блюдо мало кого залишить байдужим. Ось тільки при приготуванні гарніру з картоплі потрібно знати три правила, які не можна порушувати.
Готувати пюре потрібно з білого сорту картоплі, в ньому більше міститься крохмалю. Не можна варити картоплю відразу в гарячій воді. Додати картоплю потрібно в холодну воду та довести до кипіння, тільки тоді картопля провариться рівномірно. Солить картоплю на пюре потрібно на самому початку приготування, щоб картопля просолилася.
Не можна наливати в картоплю молоко з холодильника та додавати холодне масло. Тоді пюре стане моментально сірого кольору. Молоко має бути кімнатної температури, а масло трохи розтопити. Картопляне пюре не можна робити блендером. Тоді у вас вийти одна клейка маса.
Вам потрібно:
Картоплю помити, почистити та нарізати.
Відправити в холодну воду, посолити та варити 20 хвилин.
Натерти на дрібній тертці сир.
Яйце збити з сіллю.
Вершкове масло та молоко попередньо дістати з холодильника.
Злити з картоплі рідину, додати сир та яйце.
Далі влити молоко та масло.
Все добре потовкти та посипати горішками.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...