Не робіть так! Сіра і несмачна рідина: ТОП-3 помилки будь-якої господині, які псують картопляне пюре за 1 секунду

Кожна господиня готує картопляне пюре, але не всі знають, що його можна моментально зіпсувати. Найпопулярніший гарнір на столі, можна приготувати так, що ваші близькі будуть у захваті, зазначають Патріоти України.

Картопляне пюре вважається одним з найпопулярніших гарнірів. Смачне, ніжне та повітряне блюдо мало кого залишить байдужим. Ось тільки при приготуванні гарніру з картоплі потрібно знати три правила, які не можна порушувати.

Ідеальне картопляне пюре

Готувати пюре потрібно з білого сорту картоплі, в ньому більше міститься крохмалю. Не можна варити картоплю відразу в гарячій воді. Додати картоплю потрібно в холодну воду та довести до кипіння, тільки тоді картопля провариться рівномірно. Солить картоплю на пюре потрібно на самому початку приготування, щоб картопля просолилася.

Не можна наливати в картоплю молоко з холодильника та додавати холодне масло. Тоді пюре стане моментально сірого кольору. Молоко має бути кімнатної температури, а масло трохи розтопити. Картопляне пюре не можна робити блендером. Тоді у вас вийти одна клейка маса.

Неймовірний рецепт картопляного пюре, який ви ще не пробували

Вам потрібно:

  • Картопля - 1 кг
  • Сир твердий - 200 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Молоко -220 мл
  • Вершкове масло
  • Горіхи

Картоплю помити, почистити та нарізати.

Відправити в холодну воду, посолити та варити 20 хвилин.

Натерти на дрібній тертці сир.

Яйце збити з сіллю.

Вершкове масло та молоко попередньо дістати з холодильника.

Злити з картоплі рідину, додати сир та яйце.

Далі влити молоко та масло.

Все добре потовкти та посипати горішками.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...