Грибний суп приготувати не так просто, особливо в тому випадку, якщо ви використовуєте гриби, зібрані самостійно або куплені на ринках, передають Патріоти України.
Справа в тому, що ви не тільки ризикуєте отримати гіркий суп, а можете поплатитись своїм здоров’ям.
Якщо ви збираєте гриби в лісі, варто брати тільки ті, в яких ви впевнені на всі 100%.
Які ще кулінарні помилки псують вишуканий смак супу:
1.Не ті гриби.
Не тільки отруйні гриби не підходять для першої страви. Деякі види їстівних дають сильну гіркоту при варінні.
Найкраще готувати суп із опеньок, боровиків, підберезників та підосиновиків.
Вони не дадуть неприємного присмаку і не змінять колір рідини на чорний.
2.Погано помили.
Підготовка до приготування супу має бути неквапливою. Гриби слід ретельно помити, оскільки навіть невеликий шматочок моху, що прилип поведеться непередбачувано.
Переконайтеся, що гриби чисті та немає нічого зайвого.
3.Забули вимочити.
Це слід робити як із свіжими, так і із сушеними грибами. У першому випадку достатньо півгодини, а в другому – хоча б 2-3 години.
Сушені боровики варто залишати у воді на 8 годин.
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...
Багаторазові пляшки для води, які не очищують регулярно, можуть містити значно більше бактерій, ніж туалетне сидіння. Про це у своєму TikTok-блозі розповів американський анестезіолог Міро Фігура, передають Патріоти України. За словами доктора, незалеж...