Не робіть так! ТОП-3 неочевидні помилки, які можуть зіпсувати смак котлет

Якщо домашні знають про те, що господиня планує готувати котлети, всі готуються до дегустації неймовірно смачної страви. Однак її занадто легко зіпсувати, зробивши не очевидні помилки. В чому вони полягають, передають Патріоти України.

Дієтичне м’ясо

Багато хто намагається виявити турботу про своє здоров’я, тому для приготування фаршу використовують дієтичні сорти м’яса. Це призводить до того, що котлети виходять сухими. Тому хоча б 10-20% від загального обсягу м’яса має складатися із жирних компонентів.

Нестача соковитості

Якщо ви хочете, щоб котлети були соковитими та смачними, то потрібно додавати певні компоненти. Найчастіше господині вибирають цибулю, але цього може виявитися недостатньо. Тому можна додати трохи сирої тертої картоплі або пару ложок газованої питної води. Це, до речі, допоможе також зробити котлети повітрянішими.

Надлишок хліба

Невелика кількість борошна котлетам піде тільки на користь, тому хліб фігурує навіть у ресторанних рецептах. Однак надлишок компонента призводить до того, що страва виходить сухою, занадто щільною і несмачною. На кожні півкіло м’яса потрібно брати трохи більше 100 грамів батона.

Ефект здивує! Що буде з організмом, якщо відмовитися від алкоголю

субота, 29 березень 2025, 9:49

Відмова від алкоголю – це важливий крок до покращення здоров'я, який приносить численні позитивні зміни в організмі. Хоча алкоголь є популярним у багатьох культурах, його споживання несе з собою ризики для здоров'я. Відмовившись від алкоголю, ви можете...

Бережіться! Популярний алкогольний напій може підвищити ризик раку

субота, 29 березень 2025, 8:30

Згідно з новим дослідженням, ваш улюблений алкогольнйи напій – вино – може підвищити загальний ризик раку, передають Патріоти України. Дослідники ретельно вивчили результати понад 40 досліджень, які пропрацьовували ризики та переваги червоного та білог...