Багато хто любить себе побалувати апетитними стравами зі смаженої риби. Але зіпсувати рибу дуже просто, оскільки вона може розвалюватися під час смаження, прилипати до сковороди або вийти сухуватою, передають Патріоти України.
Існують поширені помилки, яких уникають досвідчені кухарі.
Будь-якій господині хочеться заощадити час, приготувавши велику порцію страви за один раз. Однак варто розуміти, що через це страва може не вийти. Через недостатню кількість вільного простору виділяється велика кількість води. Через це можна не мріяти про появу скоринки. Також риба може розвалитися.
Важливо правильно розрахувати кількість пшеничного борошна або іншого панірування, яке ви використовуєте. Якщо покласти дуже багато, то страву можна запросто зіпсувати.
Страва вийде занадто щільною і навіть може підгоріти.
Не всі господині знають, що деякі види риби вимагають додаткової маніпуляції. Зокрема, цей етап важливо проводити в тому випадку, якщо ви для смаження вибрали філе, яке з одного боку вкрите шкірою.
Досвідчені кулінари за допомогою гострого ножа роблять акуратні надрізи. Завдяки цьому риба вийде смачною, оскільки зможе отримати рівномірний ступінь прожарювання.
Що обираєте ви: коротку стрижку, довге волосся, чілку чи кучері? Ваш вибір багато говорить про характер і внутрішній світ, передають Патріоти України. Жінки з короткою стрижкою — незалежні, наполегливі і не бояться бути в центрі уваги. Вони відкриті до...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...