Не робіть так! ТОП-3 помилки, які можуть зіпсувати смажену рибу

Багато хто любить себе побалувати апетитними стравами зі смаженої риби. Але зіпсувати рибу дуже просто, оскільки вона може розвалюватися під час смаження, прилипати до сковороди або вийти сухуватою, передають Патріоти України.

Існують поширені помилки, яких уникають досвідчені кухарі.

У чому вони полягають?

Багато риби в один захід

Будь-якій господині хочеться заощадити час, приготувавши велику порцію страви за один раз. Однак варто розуміти, що через це страва може не вийти. Через недостатню кількість вільного простору виділяється велика кількість води. Через це можна не мріяти про появу скоринки. Також риба може розвалитися.

Паніровка

Важливо правильно розрахувати кількість пшеничного борошна або іншого панірування, яке ви використовуєте. Якщо покласти дуже багато, то страву можна запросто зіпсувати.

Страва вийде занадто щільною і навіть може підгоріти.

“Секретні” надрізи

Не всі господині знають, що деякі види риби вимагають додаткової маніпуляції. Зокрема, цей етап важливо проводити в тому випадку, якщо ви для смаження вибрали філе, яке з одного боку вкрите шкірою.

Досвідчені кулінари за допомогою гострого ножа роблять акуратні надрізи. Завдяки цьому риба вийде смачною, оскільки зможе отримати рівномірний ступінь прожарювання.

Джерело: ПростоВей

Дачникам на замітку! Як зберігати яблука на зиму, щоб вони не псувались

середа, 18 вересень 2024, 18:25

У багатьох людей в садах, на ділянках і городах є яблуні. Коли прийде час збирати врожай, потрібно подумати про правильне зберігання. Плодам необхідно створити відповідні умови, оскільки вони досить ніжні після збору, передають Патріоти України. . Пом...

Не робіть так! ТОП-6 помилок інтер'єра, які безнадійно псують маленьку кухню

середа, 18 вересень 2024, 17:50

Кухня - це не лише місце для приготування їжі, але й простір, де кожен сантиметр має бути використаний з максимальною ефективністю. Маленькі кухні вимагають ретельного планування. Які неправильні рішення можуть зіпсувати весь інтер’єр та зробити малень...