Не робіть так! ТОП-3 помилки в макіяжі: Візажисти розповіли, що перетворює будь-яку жінку на простачку

Візажисти розповіли, які помилки найчастіше допускаються в макіяжі. Такі промахи можуть перетворити будь-яку жінку на простачку, не врятують навіть стильні вбрання. Що ніколи не можна робити, читайте нижче, передають Патріоти України.

Не малюйте широкі брови олівцем

Масивні брови, які підведені олівцем, старять будь-яку дівчину. Мало того, такі брови вже виходять з моди. Візажисти все частіше відмовляються від олівця і віддають перевагу спеціальному гелю для укладання.Приклад росіянки Анжеліки Протодьяконової, яка стала мемом, повинен був назавжди "відбити" бажання малювати широкі брови. Однак не всі це засвоїли. Не потрібно малювати брови на половину обличчя. Якщо ж ви просто хочете підкреслити форму, скористайтеся тінями без блискіток і підберіть відтінок так, щоб він повністю збігався з кольором брів.

Не забувайте про підготовку шкіри перед нанесенням тонального крему

На жаль, багато хто забуває про те, що крім пудри, тонального крему та інших засобів, які можуть "замазати" всі недоліки, важливо очищати і зволожувати шкіру перед макіяжем. В іншому випадку на обличчі можуть бути скоринки і "лусочки", які не вийде приховати навіть під декількома шарами тонального крему.

Не забувайте робити пілінги, очищати шкіру після макіяжу і наносити крем. Візажисти нерідко стикаються з тим, що не можуть якісно нанести матуючі засоби, так як вони просто "скочуються" на проблемній шкірі.

Дотримуйтесь міри - хайлайтера не повинно бути багато

У гонитві за модним сяйвом шкіри багато жінок наносять на обличчя занадто багато хайлайтера. Однак це велика помилка. Велика кількість хайлайтера може зіпсувати навіть найкрасивіший макіяж. Обличчя отримає неприродний блиск.Візажисти відзначають, що іноді, коли хайлайтера дуже багато, шкіра здається жирною і замість чарівного сяйва вона отримує сальний блиск, який видає недоглянутість. Хайлайтер варто наносити над губою, трохи вище вилиць та на ніс. Робіть це обережно, цей засіб повинен залишатися непомітним.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...