Не робіть так! ТОП-4 помилки при зберіганні круп та макаронів,

Складно уявити собі смачний обід чи ситну вечерю без макаронних виробів чи злаків, передають Патріоти України.

Саме тому на кожній кухні є запаси цих продуктів. Але, неправильне зберігання загрожує втратою смакових якостей, а часом призводить до появи комах, затхлого запаху та плісняви. Що ж робити категорично не варто?

По-перше, не змішуйте в одному контейнері для зберігання кілька видів круп – кожна з них має свій смак, термін придатності, час приготування, нарешті.

По-друге, не залишайте запаси в безпосередній близькості від плити або раковини. Як волога, так і висока температура мають згубний вплив на крупи.

По-третє, не використовуйте вологі прилади, щоб витягти злаки або макарони з ємності для зберігання. Залишати мокрі ложки в контейнерах із крупами теж не варто.

І по-четверте, не поспішайте додавати в банку, на дні якої ще є зерно, нову порцію – терміни придатності цих двох партій сипких продуктів напевно будуть різними.

Ось що треба класти поруч з картоплею, щоб вона пролежала всю зиму і не зіпсувалась

неділя, 27 жовтень 2024, 23:10

Досвідчені городники радять зберігати картоплю в льоху поряд з одним продуктом, який ми також завжди кладемо в прохолодне місце на зиму. Йдеться про яблука, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей секрет завжди чудово працює, якщо яблука ск...

А ви це знали? Навіщо українцям радять класти крейду в холодильник

неділя, 27 жовтень 2024, 18:07

Холодильник — важлива річ в будь-якому будинку. Однак, буває таке, що замість аромату продуктів, відкривши дверцята, відчуваєте неприємний запах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Часто, щоб вирішити цю проблему, доводиться довго і ґрунто...