Котлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні, передають Патріоти України.
Багато хто досі вірить у те, що кухарі додають у фарш хліб лише для того, щоб заощадити. Це, звичайно ж, помилка.
Саме хліб допоможе приготувати смачну, пишну та соковиту страву з м’яса.
Кухарі не мають однозначної думки щодо того, чи варто взагалі вводити у фарш яйця. Це залежить від ваших смакових уподобань.
Якщо ви хочете, щоб котлети вийшли гідної якості, то не переборщите: одного яйця на порцію котлет буде достатньо.
Замість свіжої цибулі можна додати обсмажений овоч із часником. Такі котлети зможуть запам’ятатися всім своїм смаком.
Якщо ви хочете, щоб страва вийшла ще більш соковитою, то у фарш варто ввести трохи олії або сала.
Ніколи не забувайте про цю важливу деталь: саме завдяки паніровці м’ясо досягає ідеальної прожарки. А ось продукт для панування можна вибирати будь-який – це не є критичним.
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...
Секрет щастя може полягати в особливій роботі мозку, яку психологи називають "ефектом очікування". Експерти пояснюють: наші думки й передчуття визначають не лише настрій, але й те, як ми бачимо світ, діємо та справляємося з труднощами, передають Патріо...