Не робіть так! ТОП-5 деталей, які можуть зруйнувати навіть найдорожчий інтер'єр

Ви могли ніколи не звертати увагу, але такі звичні для багатьох речей, наприклад магнітики на холодильнику або прасувальна дошка посеред вітальні, здатні зіпсувати навіть найпродуманіший та найдорожчий інтер'єр, передають Патріоти України. Щоб з'ясувати, чи не захаращують ваш простір побутові деталі, ділимося списком найрозповсюдженіших помилок.

Магніти на холодильнику

Дизайнери інтер'єрів застерігають, що магніти з різних куточків світу, дитячий алфавіт та стікери із нагадуваннями, які ми так любимо вішати на холодильник, є абсолютно недоречними в сучасній кухні. Якщо ви хочете створити простір, в якому це й справді виглядатиме доречно, передбачте спеціальну дошку для магнітів.

Побутова хімія

Засоби для чищення завжди повинні бути під рукою, тому прибирати їх у віддалене місце – не вихід. Натомість дизайнери радять перелити засоби для миття посуду в красиві дозатори або реалізувати приховану систему зберігання в мийці.

Аксесуари для домашніх тварин

Існують акуратні меблі та аксесуари для тварин, але потрібно дуже постаратися, щоб їх знайти. Тому більшість господарів купують те, що пропонують в зоомагазинах, змирившись з тим, що знайдений елемент, хоч і вибиватиметься із загальної концепції квартири, проте принесе радість домашнім улюбленцям.

Насправді господарям тварин достатньо розширити список магазинів з відповідними товарами. На одному із них вдасться знайти нейтральні аксесуари. Також можна зробити меблі на замовлення. Це буде коштувати трішки дорожче, зате не доведеться терпіти некрасивий елемент у будинку.

Прасувальна дошка посеред вітальні

Прасувальну дошку часто просто не прибирають і залишають стояти посеред кімнати, паралельно складуючи на неї повсякденний одяг. Якщо це ваш сценарій, спробуйте переформатувати меблі, облаштувавши спеціальний відсік, де буде зберігатися висувна дошка для прасування.

Взуття у передпокої

Через відсутність спеціальної системи зберігання, взуття хаотично накопичуватиметься у коридорі. Звісно, це псуватиме вигляд помешкання. Щоб взуття не вносило безладу у ваш будинок, встановіть тумбу або пуфи із ящиками.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...