Не робіть так! ТОП-5 помилок господарок, які роблять котлети несмачними

Котлети є неймовірно смачною та апетитною стравою, проте деякі помилки здатні звести нанівець усі старання. При неправильному підході можна зіпсувати не лише смак м’яса, а й саму текстуру: котлети вийдуть тонкими та не соковитими, передають Патріоти України.

Подробиці

Щоб уникнути цього, необхідно проаналізувати популярні помилки.

  1. Чисте м’ясо.

Деякі господині вважають, що хліб додають у котлети тільки з метою економії, щоб за рахунок дешевого продукту досягти більшої кількості.

Однак це помилка. Якщо ви проігноруєте цей інгредієнт, то котлети вийдуть не смачними та тонкими.

Класичні пропорції свідчать, що у 60 % готового фаршу прийнято брати 40 % хліба.

2. Ігнорування холодильника.

Мало хто знає про те, що після того, як фарш повністю готовий, йому потрібен час, щоб просочитися та досягти необхідної консистенції.

Для цього продукт варто на кілька годин відправити в холодильник.

3. Сковорідка.

Не забувайте про те, що вона повинна бути не просто добре прогріта, а розжарена. Після цього необхідно смажити котлети всього по кілька хвилин з кожного боку, а потім потім під кришкою не більше 5 хвилин в цілому.

4. Тушкування.

Якщо ви любите подавати котлети відразу ж із соусом, який виготовляється за допомогою м’ясного соку, то не перестарайтесь. При тривалому тушкуванні якість котлет погіршується, а сам смак стає не таким соковитим та ніжним.

5. Наступний день.

Любителі гарячої їжі повинні пам’ятати, що котлети не призначені для сильного розігрівання наступного дня. Це робить їх не смачними.

Вистачить кілька хвилин.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...