Домашня випічка подобається всім. Досить часто господині готують пиріжки до приходу гостей чи чаювання у компанії домочадців, передають Патріоти України.
Приготувати таку страву можна просто та швидко. Але далеко не всі можуть похвалитися ідеальним смаком чи текстурою. Зазвичай кулінари-початківці допускають 5 помилок, які гублять все частування.
Насамперед треба звернути увагу на кількість інгредієнтів для тіста. Тут треба чітко слідувати рецепту.
Деяким може здатися, що для більш еластичного тіста слід взяти більше яєць. Це велика помилка. У результаті блюдо вийде твердим та сухим.
Крім того, треба просіяти борошно. Завдяки цьому маса буде повітрянішою.
Дуже важливо використовувати свіжі дріжджі високої якості. Це вплине на випічку та її текстуру. Після їх додавання тісто має настоятися та піднятися. Поспіх неприпустимий.
Також тісто не повинне липнути до рук. Тільки після того, як маса була добре вимішана, можна формувати пиріжки.
Кінолог Рос Макнамара розповів про три породи собак, яких він ніколи б не завів для себе. На думку експерта, ці популярні собаки мають свої недоліки, передають Патріоти України. Перелік порід Рос виклав у відеоролику на своїй сторінці в соціальній мере...
На дорогах водії часто зустрічаються з різними запитаннями від патрульних. Деякі з них можуть здаватися дивними, а інколи навіть викликати сумніви. Експерти нагадали, що водіям важливо знати свої права у таких ситуаціях. Про це пише "Автотема", передаю...