Не робіть так! ТОП-5 помилок, які роблять пиріжки сухими

Домашня випічка подобається всім. Досить часто господині готують пиріжки до приходу гостей чи чаювання у компанії домочадців, передають Патріоти України.

Приготувати таку страву можна просто та швидко. Але далеко не всі можуть похвалитися ідеальним смаком чи текстурою. Зазвичай кулінари-початківці допускають 5 помилок, які гублять все частування.

Чому пиріжки сухі

Насамперед треба звернути увагу на кількість інгредієнтів для тіста. Тут треба чітко слідувати рецепту.

Деяким може здатися, що для більш еластичного тіста слід взяти більше яєць. Це велика помилка. У результаті блюдо вийде твердим та сухим.

Крім того, треба просіяти борошно. Завдяки цьому маса буде повітрянішою.

Дуже важливо використовувати свіжі дріжджі високої якості. Це вплине на випічку та її текстуру. Після їх додавання тісто має настоятися та піднятися. Поспіх неприпустимий.

Також тісто не повинне липнути до рук. Тільки після того, як маса була добре вимішана, можна формувати пиріжки.

Те, у якій позі ви спите, розкаже про ваш характер - цікавий тест

субота, 27 квітень 2024, 9:12

Пропонуємо вам швидкий тест: все залежить від того, як ви спите. Оберіть на світлині позу, в якій ви спите найчастіше, і ви дізнаєтесь усю правду про себе, передають Патріоти України. Деталі. Ви - закрита людина, але дуже сильна. Ви не любите гаміру ...

Перевірте себе! Ваші руки розкажуть усе про ваш характер - психологічний тест

субота, 27 квітень 2024, 8:12

Чи задумувалися ви про те, що руки можуть багато розповісти про ваш характер? Пропонуємо неймовірно цікавий тест. Вам достатньо просто поглянути на руки, щоби зрозуміти, яка перед вами людина, передають Патріоти України. Деталі. Що це означає? Людина з...