Не робіть так! Три помилки, які допускають господині під час варіння картопляного пюре

Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, не треба дрібнити картоплю для пюре. Краще обирайте середнього розміру картоплинки і варіть їх цілими, не ріжучи навіть навпіл. Так, у картоплі збережеться смак і поживні речовини, а також крохмалистість, що робить пюре кремоподібним.

По-друге, не перебільшуйте з водою. Достатньо налити води, щоб картоплю ледь покрило, можна навіть на палець не додати. Під час варіння пара допоможе картоплі зваритися повністю.

По-третє, не забувайте про сіль та прянощі, які треба додавати відразу, щоб картопля не була на смак, як бур’ян, ніякою.

Джерело: ПростоВей

Це така смакота! Ніжна куряча печінка в сметані з цибулею і морквою

вівторок, 27 серпень 2024, 8:13

Приготуйте таку печінку і будь-який гарнір буде неймовірно смачним, ситним та корисним. Соковитість печінки у такому варіантові просто зашкалює. Класичне поєднання продуктів, однак досконалий смак, передають Патріоти України. Для приготування треба взя...

Є секрет! Як зберігати відкриту томатну пасту до 6 місяців

вівторок, 27 серпень 2024, 7:12

Якщо ви з тих, хто бере з банки томатної пасти 1-2 ложки, а потім викидає, бо вона псується, то ці поради вам у допомогу! Більше жодна крапля томатної заготівлі не пропаде, передають Патріоти України. Порада 1. Після того, як використали частинку томат...