Зіпсувати картопляне пюре може кожен. Достатньо допустити одну з трьох помилок і ваша страва буде і не смачною, і не корисною. Запам’ятайте, що не можна робити під час варіння пюре, аби наступного разу картопля була смачною, передають Патріоти України.
По-перше, не треба дрібнити картоплю для пюре. Краще обирайте середнього розміру картоплинки і варіть їх цілими, не ріжучи навіть навпіл. Так, у картоплі збережеться смак і поживні речовини, а також крохмалистість, що робить пюре кремоподібним.
По-друге, не перебільшуйте з водою. Достатньо налити води, щоб картоплю ледь покрило, можна навіть на палець не додати. Під час варіння пара допоможе картоплі зваритися повністю.
По-третє, не забувайте про сіль та прянощі, які треба додавати відразу, щоб картопля не була на смак, як бур’ян, ніякою.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...