
Для того щоб порадувати сім’ю чудовою картоплею, варто спочатку навчитися її готувати так, як це роблять у ресторанах. У кухарів гарнір завжди виходить відмінної якості. Спочатку у коренеплоду схоплюється скоринка, яка дозволяє м’якоті вийти апетитною та м’якою. Які ж недоліки зіпсують популярну страву, передають Патріоти України.
У процесі смаження важливо, щоб кожен шматочок картоплі приготувався в один і той самий час. Якщо допустити різну нарізку, то термін готовності буде відрізнятися.
В результаті частина картоплі може просто пересмажитися.
Великий розмір часточок для смаження на сковороді не підходить. Висока ймовірність того, що під апетитною скоринкою на вас чекатиме сирий овоч.
Якщо під час смаження ви помічали, що картопля злипається, через що починає ламатися, то причиною цього є крохмаль.
Його дуже просто позбутися.
Після шатківниці відправте картоплю в друшляк, увімкніть воду і промийте овоч.
Однак перед смаженням коренеплід варто просушити.
Не варто готувати картоплю на холодному посуді. Спочатку прогрівається сковорода, потім олія. Тільки після цього можна викладати рівний шар картоплі для того, щоб страва вийшла смачною та апетитною.
Перше, на чому зупиняється ваш погляд, не випадкове - на нього впливає підсвідомість. Саме тому цей простий візуальний тест може підказати, які риси приховані в характері, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України. На зображенні за...
Погляньте на шість зображень дерев і інтуїтивно виберіть одне. Не розмірковуйте - довіртеся першому враженню. Ваш вибір покаже приховану рису вашої особистості, передають Патріоти України. Ви тверезо дивитеся на світ, знаєте, чого хочете, і впевнено ру...