
Для того щоб порадувати сім’ю чудовою картоплею, варто спочатку навчитися її готувати так, як це роблять у ресторанах. У кухарів гарнір завжди виходить відмінної якості. Спочатку у коренеплоду схоплюється скоринка, яка дозволяє м’якоті вийти апетитною та м’якою. Які ж недоліки зіпсують популярну страву, передають Патріоти України.
У процесі смаження важливо, щоб кожен шматочок картоплі приготувався в один і той самий час. Якщо допустити різну нарізку, то термін готовності буде відрізнятися.
В результаті частина картоплі може просто пересмажитися.
Великий розмір часточок для смаження на сковороді не підходить. Висока ймовірність того, що під апетитною скоринкою на вас чекатиме сирий овоч.
Якщо під час смаження ви помічали, що картопля злипається, через що починає ламатися, то причиною цього є крохмаль.
Його дуже просто позбутися.
Після шатківниці відправте картоплю в друшляк, увімкніть воду і промийте овоч.
Однак перед смаженням коренеплід варто просушити.
Не варто готувати картоплю на холодному посуді. Спочатку прогрівається сковорода, потім олія. Тільки після цього можна викладати рівний шар картоплі для того, щоб страва вийшла смачною та апетитною.
Ви коли-небудь псували улюблену блузку, скатертину або диван стійкою плямою від кави, вина чи соусу? Замість дорогих магазинних засобів можна приготувати ефективний домашній засіб, який працює швидко і дешево, передають Патріоти України. Що потрібно:. ...
З наближенням зими та зростанням рахунків за комунальні послуги, багато домогосподарств шукають способи зменшити свої витрати. Пральні машини - це один з побутових приладів, експлуатація якого може бути дорогою, передають Патріоти України. Однак це не ...