Для того щоб порадувати сім’ю чудовою картоплею, варто спочатку навчитися її готувати так, як це роблять у ресторанах. У кухарів гарнір завжди виходить відмінної якості. Спочатку у коренеплоду схоплюється скоринка, яка дозволяє м’якоті вийти апетитною та м’якою. Які ж недоліки зіпсують популярну страву, передають Патріоти України.
У процесі смаження важливо, щоб кожен шматочок картоплі приготувався в один і той самий час. Якщо допустити різну нарізку, то термін готовності буде відрізнятися.
В результаті частина картоплі може просто пересмажитися.
Великий розмір часточок для смаження на сковороді не підходить. Висока ймовірність того, що під апетитною скоринкою на вас чекатиме сирий овоч.
Якщо під час смаження ви помічали, що картопля злипається, через що починає ламатися, то причиною цього є крохмаль.
Його дуже просто позбутися.
Після шатківниці відправте картоплю в друшляк, увімкніть воду і промийте овоч.
Однак перед смаженням коренеплід варто просушити.
Не варто готувати картоплю на холодному посуді. Спочатку прогрівається сковорода, потім олія. Тільки після цього можна викладати рівний шар картоплі для того, щоб страва вийшла смачною та апетитною.
Для підвищення рівня гемоглобіну в крові важливо включати в раціон продукти, багаті на залізо, вітамін B12, фолієву кислоту та вітамін C, оскільки вони сприяють кращому засвоєнню заліза. Ось деякі продукти, які можуть допомогти підвищити рівень гемогло...
Існує кілька продуктів, які можуть допомогти підняти настрій завдяки їхньому впливу на рівень серотоніну, допаміну та інших гормонів щастя. Ось деякі з них, передають Патріоти України. Правильне харчування — це лише один з факторів, що впливає на настр...