Не робіть так! Ці дві помилки здатні зіпсувати смак омлету - їх часто допускають

Омлет має певні правила приготування. Їх ніби всі знають, проте часто допускають помилки. Про них поговоримо детальніше, щоб омлет завжди виходив ніжний, делікатний та апетитний, передають Патріоти України.

Молоко чи вершки

Питання просте, але має особливості. Переважно всі дістають х холодильника молоко або вершки для приготування омлету. Проте можна приготувати і без цих продуктів смачний омлет. З ними навіть втрачається класичний смак. З цієї причини кулінари рекомендують використовувати воду.

Масло

Вважається, що саме вершкове масло дарує омлету найкращий смак. Це також сумнівно. Ви ж знаєте, що масло має здатність до пригорання. А цим зіпсувати омлет можна дуже швидко. Замініть його на олію в мінімальній кількості.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...