Не робіть так! Ці помилки при засолюванні огірків зіпсують вашу закуску

При засолюванні огірків треба враховувати дуже багато нюансів, щоб консервація довго "стояла", а ви могли всю зиму насолоджуватися хрумкими й пряними овочами, передають Патріоти України.

Не замочувати огірки перед консервацією

Щоб овочі були пружними, їм треба дати постояти у холодній воді 4-8 годин. Тоді вони вийдуть хрумкими.

Огірки для консервування не того сорту або старі

Для консервування використовують молоді огірки з чорними голочками. Гладенькі огірки - салатний сорт, який не підійде для таких цілей. Цікаво, що огірки з білими голочками також не годяться для засолки.

Перерослі та з гіркістю огірки краще теж не беріть для засолювання.

Вода з-під крана

Солити огірки водою з-під крана не можна, якщо вона хлорована. Наберіть воду з колодязя, або ж купіть бутильовану.

Банки та кришки треба обов'язково стерилізувати

Якщо цього не робити, консервація може бути зіпсованою через бруд, який ймовірно був у продуктах. Крім того в брудній тарі після консервування утворюється пліснява, яка є дуже небезпечною для здоров’я людини.

Перше побачене на картинці розповість про те, що на вас чекає в майбутньому

понеділок, 3 жовтень 2022, 15:12

Візуальні тести можуть не тільки розкрити якісь аспекти і риси вашої особистості, але крім цього, ваша підсвідомість може наштовхнути вас на відповідь - що на вас чекає в майбутньому, передають Патріоти України. Якщо вам цікаво, ви можете пройти цей ...

Городинкам на замітку: Копати чи не копати - чим корисна і чим шкідлива перекопка городу восени

понеділок, 3 жовтень 2022, 14:46

Після збирання врожаю у дачників восени є чимало справ - це і висаджування озимих культур, і обрізання дерев, і підготовка рослин до зими. Деякі перед холодами перекопують город, передають Патріоти України. Автори «Дачника» розповіли, які плюси та мін...