При засолюванні огірків треба враховувати дуже багато нюансів, щоб консервація довго "стояла", а ви могли всю зиму насолоджуватися хрумкими й пряними овочами, передають Патріоти України.
Не замочувати огірки перед консервацією
Щоб овочі були пружними, їм треба дати постояти у холодній воді 4-8 годин. Тоді вони вийдуть хрумкими.
Для консервування використовують молоді огірки з чорними голочками. Гладенькі огірки - салатний сорт, який не підійде для таких цілей. Цікаво, що огірки з білими голочками також не годяться для засолки.
Перерослі та з гіркістю огірки краще теж не беріть для засолювання.
Солити огірки водою з-під крана не можна, якщо вона хлорована. Наберіть воду з колодязя, або ж купіть бутильовану.
Якщо цього не робити, консервація може бути зіпсованою через бруд, який ймовірно був у продуктах. Крім того в брудній тарі після консервування утворюється пліснява, яка є дуже небезпечною для здоров’я людини.
Британські дослідники дійшли висновку, що люди, зазвичай, відчувають стрес через одні й ті ж проблеми. Доводиться довго стояти в пробці, бруднити одяг, не чути будильник, спізнюватися на роботу, не знаходити місця для паркування і т. д, передають Патрі...
Без праски не обходиться жодна господиня. Однак з часом вона починає гірше працювати. І реанімувати її допоможе мінеральна вода. Так стверджують користувачі мережі, які випробували на практиці цей засіб, передають Патріоти України. Буде потрібна саме г...