Здавалося, що може бути простіше варених яєць? Але і тут є свої тонкощі і нюанси, не враховуючи які можна зіпсувати навіть таку нехитру страву. Як не можна варити яйця, а як робити це правильно - читайте нижче в нашому матеріалі Styler. Про це пише Mamodet, зазначають Патріоти України.
Дуже грубою помилкою вважається заливати яйця гарячою водою або опускати їх в окріп. Адже саме температура грає важливу роль при відварюванні яєць. Рівномірність приготування, текстура залежать від того, якої температури була не тільки вода, але і яйця. Ідеально, коли і вода і яйця однаковою, кімнатної температури.
Ще одне правило, якого дотримуються Профі: яйця перед приготуванням обов'язково очищають від забруднень, відбраковуючи ті, що мають пошкодження шкаралупи.
Щоб яйце рівномірно проварилося, перш ніж помістити його в каструлю з водою, його можна покатати трохи по столу або ж проколоти в широкій частині основи шпилькою. Щоб шкаралупа готового яйця добре відставала від білка, в воду додають сіль або соду. А відразу після варіння яйця опускають в холодну воду.
Кориця, вельми ароматна і відома спеція. Перш за все, звичайно, її використовують в кулінарії. Її чудовий аромат, в першу чергу, потрібно використовувати саме для приготування різних страв, передають Патріоти України. У народній медицині і в багатьох р...
Кімнатні рослини радують око і прикрашають житло. Вони також мають корисні властивості і здатні вказати, якщо в будинку відбувається щось не дуже хороше. Є прикмети, які допоможуть розгадати причину загибелі кімнатних рослин в будинку, передають Патріо...