
Відправляючи картоплю в воду, мало хто замислюється про оптимальну температуру. Звичайно, якщо кинути картоплю в холодну або киплячу воду — вона буде приготовлена, передають Патріоти України.
Питання тільки в вітамінах, які збережуться.
Тому варто розібратися, яка температура води є оптимальною для варіння.
Картопля в мундирі
Картоплю в мундирі обов'язково потрібно класти в холодну воду. А річ у тім, що в холодній воді крохмаль розчиняється, а в гарячій утворюється спеціальний склад.
Також зберігається шкірка, тому в подальшому її буде простіше очистити.
Яку воду використовує багато хто
Як показує практика, більшість людей додають картоплю в киплячу воду. Картопля в цьому випадку виходить смачніша, але, якщо робити порівняння, особливої різниці ніхто не помітить.
Звичайно, якщо картопля нарізана кубиками, її варто класти тільки в киплячу воду.
Яка кількість води необхідна
Багато людей припускаються помилок, коли підбирають кількість води. Досить, щоб вона покривала картоплю на 1-2 сантиметри.
Картоплю потрібно варити на невеликому вогні. Якщо в процесі приготування вода почне википати, нічого хорошого чекати не слід.
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...
Багато людей звикли стримувати свої емоції. Ми боїмося показати гнів, роздратування чи сум, не хочемо засмучувати інших або виглядати слабкими. Проте постійне придушення емоцій може мати серйозні наслідки для психічного та фізичного здоров’я, передають...