Для мільйонів людей ранок немислимий без кави - ароматної філіжанки латте або капучино, чи навіть простого еспресо на ходу. Але виявляється, після кави варто двічі подумати, перш ніж викидати залишки, передають Патріоти України.
Фахівці з побуту з організації Which? попереджають: ніколи не зливайте кавову гущу в раковину. Попри поширену думку, що вона усуває запахи, насправді саме вона часто стає джерелом неприємного смороду з кухонного стоку.
«Волога гуща швидко пліснявіє та починає смердіти. До того ж, вона здатна серйозно засмітити труби», — кажуть експерти.
Натомість кавову гущу варто утилізувати разом із харчовими відходами, в компост або просто у відро для сміття.
Експерти радять простий натуральний метод:
Це допоможе розчинити органічні залишки та усунути запах. Хімічні засоби варто використовувати лише в крайньому випадку.
Не поспішайте викидати її — вона може бути дуже корисною:
Отже, замість того щоб забивати труби, краще зробіть користь для свого саду.
Гостра їжа не лише додає смаку стравам, а й може впливати на вашу вагу. Дієтологи пояснюють: капсаїцин - активна речовина у перці чилі - запускає процеси, які прискорюють метаболізм та допомагають знижувати апетит, передають Патріоти України. «Капсаїци...
Автомобілі Tesla самі по собі недешеві, тому ремонт транспортного засобу також має високі цінники, особливо, коли йдеться про заміни акумулятора. Скільки коштує батарея електромобіля, повідомили власники Tesla на спеціалізованих форумах, передають Патр...