Не розгнівайте Чорного Тигра! Як не можна прикрашати ялинку на Новий рік 2022

Символом Нового 2022 року стане Чорний Водяний Тигр, тому прикрашати святкову ялинку потрібно так, щоб "не образити" покровителя цього періоду. Про це пише Mybusiness, передають Патріоти України.

Різносортні іграшки

Цього року краще вибрати один стиль прикраси новорічної ялинки, а не навішувати на святкове дерево іграшки різних епох, як сучасних, так радянських. Експерти кажуть, що такий "рознос" може розлютити Тигра, який звик до порядку.

Символи інших східних знаків

Навіть якщо у вас залишилися іграшки з минулих років, краще відкласти їх до того часу, коли це знову буде актуально. Символи конячок, баранчиків, свиней, биків - не дуже сподобаються Тигру, який вважається "ревнивим" знаком. А ось різні фігурки кішечок будуть цілком доречні. Адже Тигр з сімейства котячих, тому з родичами він змагатися не буде.

Дощики та інша мішура

Всякі дощі і пухнасті гірлянди краще навіть не діставати з коробок. Подібна строката мішура може здатися Тигру несмаком.

Червоні та жовті іграшки

Червоний і жовтий колір відповідає за стихію вогню, яка протилежна нинішньому знаку - Чорному (Синьому) Водяному Тигру. Ялинку на 2022 рік краще наряджати у всіх відтінках блакитного: особливо слід звернути увагу на морські і бірюзові кольори. Чорний колір теж в пріоритеті.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...