Не ризикуйте! Чому потрібно завжди мати дві губки на кухні

Зазвичай ми використовуємо для миття посуду одну мочалку. Помили тарілки, прибори та каструлі, а потім швиденько залишками піни протерли мийку, передають Патріоти України.

Блогерка, яка веде Instagram-акаунт з порадами про прибирання TheCleaningChannel, стверджує, що це велика помилка. На кухні обов’язково мати дві губки: одну – для посуду і окрему – для мийки.

Все через те, що раковина, в якій ми збираємо використаний посуд та розморожуємо і миємо продукти, є одним з найбрудніших місць в домі. Наприклад, після сирого м’яса там можуть накопичуватись справді небезпечні бактерії. А залишки їжі є чудовою поживою для їх розмноження.

Саме тому, для догляду за мийкою треба використовувати тільки "брудну" губку. Нею ж можна зчищати залишки їжі перед тим, як завантажити посуд до посудомийної машини.

У свою чергу "чисту" губку можна використовувати тільки для ручного миття посуду. І в жодному разі не застосовувати її для інших цілей. Таким чином ви уникнете навіть ризику зараження ваших тарілок та виделок бактеріями.

Чорна кава - секретна зброя у схудненні: Скільки пити, щоб втратити зайві кілограми

четвер, 31 липень 2025, 16:30

Кава - не лише улюблений напій мільйонів людей, а й справжній помічник у боротьбі з зайвою вагою. Нові дослідження науковців з Гарварду показали: чотири чашки чорної кави на день можуть знизити рівень жиру в організмі на 4%, передають Патріоти України....

Результат вражає! Мати трьох дітей схудла на 25 кг і вилікувала діабет, просто відмовившись від одного продукту (фото до і після)

четвер, 31 липень 2025, 16:13

41-річна Люсі Касл із Лестершира, Велика Британія, всього за кілька місяців скинула 25 кг - без уколів, пігулок чи дорогих процедур. Вона просто відмовилась від "сирної" залежності, яка щороку коштувала їй понад £1200 (понад 60 000 грн), передають Патр...