Ні для кого не секрет, що домашнє молоко є набагато корисніше за куповане. Але є один нюанс – у відкритому вигляді воно зберігається не більше трьох днів. Для того, щоб воно не так швидко скисало, радять додати один простий інгредієнт передають Патріоти України.
Досвідчені господарки запевняють, для того, щоб молоко довше зберігалось, його не обов`язково кип'ятити або заморожувати. Достатньо додати до напою зовсім трохи звичайної кухонної солі.
У такому випадку кухонна сіль діє як натуральний консервант, який запобігає розмноженню бактерій. Завдяки їй молоко простоїть і не скисне від 7 до 10 днів. Варто зазначити, що в смаку інгредієнт зовсім не відчувається.
Як правильно додавати сіль у молоко
Для такого способу достатньо всього однієї дрібки солі. Після того, яки ви додали інгредієнт у напій, місткість потрібно обов`зково збовтати, після чого поставити в холодильник.
У кожного знаку зодіаку є своя тотемна тварина, яка відображає його характер, енергію та життєві уроки. Ось як вони виглядають, передають Патріоти України. Тотемна тварина може стати справжнім керівництвом у житті та допомогти розібратися в своїх сильн...
У стосунках однією з основних складових є довіра. Але навіть маленькі, здавалося б, безневинні слова можуть серйозно пошкодити цей важливий зв'язок, передають Патріоти України. Психологи наголошують, що деякі фрази можуть призвести до зростання напруг...