Ні для кого не секрет, що домашнє молоко є набагато корисніше за куповане. Але є один нюанс – у відкритому вигляді воно зберігається не більше трьох днів. Для того, щоб воно не так швидко скисало, радять додати один простий інгредієнт передають Патріоти України.
Досвідчені господарки запевняють, для того, щоб молоко довше зберігалось, його не обов`язково кип'ятити або заморожувати. Достатньо додати до напою зовсім трохи звичайної кухонної солі.
У такому випадку кухонна сіль діє як натуральний консервант, який запобігає розмноженню бактерій. Завдяки їй молоко простоїть і не скисне від 7 до 10 днів. Варто зазначити, що в смаку інгредієнт зовсім не відчувається.
Як правильно додавати сіль у молоко
Для такого способу достатньо всього однієї дрібки солі. Після того, яки ви додали інгредієнт у напій, місткість потрібно обов`зково збовтати, після чого поставити в холодильник.
Прибирання кухні може здатися безкінечним завданням, адже це простір, де скупчується найбільше бруду та жиру. Проте професійна прибиральниця на ім’я Шарлотта поділилася у TikTok покроковим алгоритмом, який допоможе навести ідеальний порядок, передають ...
У далекомагістральних рейсах авіакомпанії часто надають безкоштовні речі для комфорту - подушки, навушники, маски для сну та... ковдри. Але саме останні можуть становити справжню загрозу - і це не перебільшення, передають Патріоти України. Експерт із п...