Не скисатиме 10 днів! Ось який інгредієнт додати, щоб молоко довше зберігалося

Ні для кого не секрет, що домашнє молоко є набагато корисніше за куповане. Але є один нюанс – у відкритому вигляді воно зберігається не більше трьох днів. Для того, щоб воно не так швидко скисало, радять додати один простий інгредієнт передають Патріоти України.

Досвідчені господарки запевняють, для того, щоб молоко довше зберігалось, його не обов`язково кип'ятити або заморожувати. Достатньо додати до напою зовсім трохи звичайної кухонної солі.

У такому випадку кухонна сіль діє як натуральний консервант, який запобігає розмноженню бактерій. Завдяки їй молоко простоїть і не скисне від 7 до 10 днів. Варто зазначити, що в смаку інгредієнт зовсім не відчувається.

Як правильно додавати сіль у молоко

Для такого способу достатньо всього однієї дрібки солі. Після того, яки ви додали інгредієнт у напій, місткість потрібно обов`зково збовтати, після чого поставити в холодильник.

Легко та смачно! Ідеальне тісто на сухих дріжджах для домашньої піци

середа, 2 липень 2025, 23:10

Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...

Вчені знайшли "споживачів" хімікатів: Які бактерії вбивають рак і виводять токсини з організму

середа, 2 липень 2025, 18:30

Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...