Ні для кого не секрет, що домашнє молоко є набагато корисніше за куповане. Але є один нюанс – у відкритому вигляді воно зберігається не більше трьох днів. Для того, щоб воно не так швидко скисало, радять додати один простий інгредієнт передають Патріоти України.
Досвідчені господарки запевняють, для того, щоб молоко довше зберігалось, його не обов`язково кип'ятити або заморожувати. Достатньо додати до напою зовсім трохи звичайної кухонної солі.
У такому випадку кухонна сіль діє як натуральний консервант, який запобігає розмноженню бактерій. Завдяки їй молоко простоїть і не скисне від 7 до 10 днів. Варто зазначити, що в смаку інгредієнт зовсім не відчувається.
Як правильно додавати сіль у молоко
Для такого способу достатньо всього однієї дрібки солі. Після того, яки ви додали інгредієнт у напій, місткість потрібно обов`зково збовтати, після чого поставити в холодильник.
Обрізання допомагає не тільки поліпшити цвітіння рослини, але і додати естетичності вашому саду. Але слід пам’ятати, що робити це можна лише в певний час протягом року, залежно від того, які рослини ростуть у вашому саду. За словами експертів, є деякі ...
Втрата ваги часто здається складною та нелегкою задачею, але правильний вибір їжі та напоїв може значно спростити цей процес. Дієтологи стверджують, що поєднання певних продуктів допоможе оптимізувати ваші зусилля в боротьбі за струнку фігуру, передают...