Не спішіть розбавляти! Пересолений червоний борщ врятує проста хитрість

Приготувати ароматний червоний борщ - це ціле мистецтво зі своїми правилами й винятками. Але якщо борщ уже вдався, зіпсувати його може лише сіль, передають Патріоти України.

Здавалося б, що складного — додати сіль до страви. Але, мабуть, у кожного таке було — затремтіла рука, задумались під час соління або просто випадково пересолили. Та є декілька рішень. Про них розповідає ProstoWay.

Загалом є безліч способів, як врятувати пересолену страву, але не всі з них підходять для борщу. Зокрема, пересолені супи зазвичай пропонують розбавити водою. Але лити зайву воду у борщ — це моветон і знущання. Також є варіант, коли під час варіння в пересолену страву кладуть трохи рису. На перший погляд, у цьому немає нічого страшного, але рис не входить до рецептури класичного борщу. Залишається один фокус, перевірений поколіннями кулінарів. Це додавання сирої картоплі.

Як покласти картоплю

Якщо посеред готування ви раптом зрозуміли, що борщ пересолений, не біда. Просто спокійно почистіть одну середню картоплину і цілою покладіть її в каструлю.Більше нічого робити не треба — поки борщ вариться, бульба вбиратиме надлишки солі. Також вона сама не вплине на смак страви. Залишиться тільки не забути дістати солону картоплину з борщу.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...