Приготувати ароматний червоний борщ - це ціле мистецтво зі своїми правилами й винятками. Але якщо борщ уже вдався, зіпсувати його може лише сіль, передають Патріоти України.
Здавалося б, що складного — додати сіль до страви. Але, мабуть, у кожного таке було — затремтіла рука, задумались під час соління або просто випадково пересолили. Та є декілька рішень. Про них розповідає ProstoWay.
Загалом є безліч способів, як врятувати пересолену страву, але не всі з них підходять для борщу. Зокрема, пересолені супи зазвичай пропонують розбавити водою. Але лити зайву воду у борщ — це моветон і знущання. Також є варіант, коли під час варіння в пересолену страву кладуть трохи рису. На перший погляд, у цьому немає нічого страшного, але рис не входить до рецептури класичного борщу. Залишається один фокус, перевірений поколіннями кулінарів. Це додавання сирої картоплі.
Якщо посеред готування ви раптом зрозуміли, що борщ пересолений, не біда. Просто спокійно почистіть одну середню картоплину і цілою покладіть її в каструлю.Більше нічого робити не треба — поки борщ вариться, бульба вбиратиме надлишки солі. Також вона сама не вплине на смак страви. Залишиться тільки не забути дістати солону картоплину з борщу.
Існує думка, що людина повинна проходити 10 000 кроків щодня, щоб не мати проблем зі здоров'ям, жити довше і залишатися в формі, передають Патріоти України. Та чи дійсно це так? Насправді норму про 10 тисяч кроків вигадали зовсім не лікарі, а маркетоло...
Є кілька продуктів, які можуть допомогти зменшити сонливість і покращити настрій завдяки своєму складу. Ось деякі з них, передають Патріоти України. Додати ці продукти до свого раціону може допомогти підтримувати бадьорість та покращити емоційний стан....