Якісне вершкове масло - дуже корисне, в ньому багато вітамінів і воно повністю засвоюється організмом. Але як вибрати гідний і безпечний продукт? Про це в ефірі ТСН розповіла експерт Оксана Прокопенко, , зазначають Патріоти України.
Насамперед експерт спростувала міф про те, що не можна купувати масло менше 82,5% жирності. "Різниця тільки в категорії. Дуже важливо, щоб масло складалося тільки з коров'ячого молока. Про це виробник повідомляє відміткою ДСТУ 4399. Якщо на упаковці ви бачите позначку ДСТУ 4496 - це вже не масло, а спред", - пояснила фахівець.
Обов'язково дивіться на ДСТУ продукту, але звертайте увагу і на інший фактор. Дивіться на етикетці, чи не додано туди пальмову олію. Є ще одна хитрість - помацайте масло руками, якщо воно тверде, швидше за все перед вами якісний продукт. Рослинні жири при замерзанні не стають твердими.
Колір масла повинен бути однорідним. Хороший продукт має світло-жовтий відтінок. Понюхайте продукт. Для цього в склянку окропу покладіть шматочок масла. Якісний продукт повинен мати запах вершків і молока і ніякого хімічного відтінку аромату.
Покращити стан кишківника можна дуже легко, якщо відмовитись від поширеної вечірньої звички. Мова йде про пізню вечерю, яка завдає чималого дискомфорту організму, передають Патріоти України з посиланням на The Mirror. Епідеміолог Тім Спектор закликав ...
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...