
"Поговоримо про майонез. Ми щодня їмо рослинне масло, яйця, але ж не секрет, що до складу майонезу входять саме ці продукти, а також гірчиця, оцет або лимонна кислота, сіль і перець. За великим рахунком, усі ці компоненти нічого страшного в собі не несуть", - пише лікар-дієтолог Світлана Фус на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"Просто питання полягає в кількості: нічого, навіть рослинного масла (якого в майонезі значна кількість – прим.) багато їсти не можна.
Тому що жирні кислоти призводять до утворення тромбів, згущення крові і багатьох інших негативних явищ в організмі. Якщо дієтологи рекомендують вживати три столові ложки рослинної олії в день, то одну з них ми цілком можемо замінити майонезом, і нічого страшного від цього не буде".
Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...
Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...