Суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився незвичайним блюдом. Якщо ведучий цього проекту Ектор Хіменес-Браво представив "торт з колумбійськими нотками", то суддя шоу розкрив СТБ секрет приготування котлет з коропа, передають Патріоти України.
Для приготування котлет Ярославський радить взяти:
• 820 г філе коропа;
• 90 г смаженої цибулі;
• 80 г білого хліба;
• 60 г молока або вершків (10%);
• 1 яйцо.
Приготування. Філе коропа пропустити через м'ясорубку. Потім додати обсмажену цибулю та хліб, замочений в молоці або вершках. Ще два рази пропустити через дрібну решітку. Додати яйце, сіль і перець за смаком, перемішати. Після цього сформувати «бургери» та обсмажити. Ще варіант — заморозити, дістати та через пару годин ще трохи підморожені обсмажити — в такому випадку краще з борошном. Потім доводити до готовності ще 5−7 хвилин в духовці.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...