Суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився незвичайним блюдом. Якщо ведучий цього проекту Ектор Хіменес-Браво представив "торт з колумбійськими нотками", то суддя шоу розкрив СТБ секрет приготування котлет з коропа, передають Патріоти України.
Для приготування котлет Ярославський радить взяти:
• 820 г філе коропа;
• 90 г смаженої цибулі;
• 80 г білого хліба;
• 60 г молока або вершків (10%);
• 1 яйцо.
Приготування. Філе коропа пропустити через м'ясорубку. Потім додати обсмажену цибулю та хліб, замочений в молоці або вершках. Ще два рази пропустити через дрібну решітку. Додати яйце, сіль і перець за смаком, перемішати. Після цього сформувати «бургери» та обсмажити. Ще варіант — заморозити, дістати та через пару годин ще трохи підморожені обсмажити — в такому випадку краще з борошном. Потім доводити до готовності ще 5−7 хвилин в духовці.
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...
Нове наукове дослідження підтверджує: вживання кави може зменшити ризик передчасної смерті. Проте, як наголошують фахівці, ефект залежить не лише від кількості, а й від того, як саме ви її п'єте, передають Патріоти України. Що з'ясували вчені? У масшт...