Суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився незвичайним блюдом. Якщо ведучий цього проекту Ектор Хіменес-Браво представив "торт з колумбійськими нотками", то суддя шоу розкрив СТБ секрет приготування котлет з коропа, передають Патріоти України.
Для приготування котлет Ярославський радить взяти:
• 820 г філе коропа;
• 90 г смаженої цибулі;
• 80 г білого хліба;
• 60 г молока або вершків (10%);
• 1 яйцо.
Приготування. Філе коропа пропустити через м'ясорубку. Потім додати обсмажену цибулю та хліб, замочений в молоці або вершках. Ще два рази пропустити через дрібну решітку. Додати яйце, сіль і перець за смаком, перемішати. Після цього сформувати «бургери» та обсмажити. Ще варіант — заморозити, дістати та через пару годин ще трохи підморожені обсмажити — в такому випадку краще з борошном. Потім доводити до готовності ще 5−7 хвилин в духовці.
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...
У квітні очікується кілька днів з невеликими та помірними магнітними бурями. Однак сильних цього місяця не передбачається. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA)...