Суддя шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський поділився незвичайним блюдом. Якщо ведучий цього проекту Ектор Хіменес-Браво представив "торт з колумбійськими нотками", то суддя шоу розкрив СТБ секрет приготування котлет з коропа, передають Патріоти України.
Для приготування котлет Ярославський радить взяти:
• 820 г філе коропа;
• 90 г смаженої цибулі;
• 80 г білого хліба;
• 60 г молока або вершків (10%);
• 1 яйцо.
Приготування. Філе коропа пропустити через м'ясорубку. Потім додати обсмажену цибулю та хліб, замочений в молоці або вершках. Ще два рази пропустити через дрібну решітку. Додати яйце, сіль і перець за смаком, перемішати. Після цього сформувати «бургери» та обсмажити. Ще варіант — заморозити, дістати та через пару годин ще трохи підморожені обсмажити — в такому випадку краще з борошном. Потім доводити до готовності ще 5−7 хвилин в духовці.
Нові смакові акценти вам гарантовані. І все завдяки поєднанню м’яса та яблук. Смачного та оригінально, хоча майже класика. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Свинину наріжте не...
Щастя - не в грошах, славі чи наполегливій праці. Радість люди відчувають від позитивних стосунків, дарування та отримання любові і турботи. Тому намагайтеся більше часу проводити з рідними і друзями. . Ставте собі питання: «Що хорошого сталося зі мно...