Котлети вже давно не претендують на звання візитної картки святкового столу, але від того їх не стали готувати рідше, інформує Ukr.Media. передають Патріоти України.
Просто биточки та інші напівфабрикати перейшли в розряд повсякденних страв. Але і в цьому випадку вони мають залишатися по-святковому соковитими та смачними. Зберегти соки допоможе панірування, як яке частіше використовують сухарі. Є інші варіанти, не менш смачні й апетитні.
Що використовувати для панірування котлет
Навіть якщо закінчилися панірувальні сухарі, їх можна зробити самостійно, просто висушивши білий хліб або батон у духовці, а потім пропустивши сухарі через м'ясорубку або подрібнивши іншим зручним способом.
Є складніші варіанти, багатоскладові
Білий одяг завжди дуже швидко забруднюється. Більшість із нас поспішає швидше вкинути його у гарячу воду і випрати, передають Патріоти України. Однак експертка з прання Кеті Робертс попередила, що високі температури можуть зробити пляму твердою і непри...
Кожен, хто коли-небудь займався випічкою, знає, що навіть найдрібніші деталі можуть вплинути на кінцевий результат. Однією з таких деталей є температура яєць. Часто в рецептах зазначено, що яйця повинні бути кімнатної температури, але чому це так важли...