Котлети вже давно не претендують на звання візитної картки святкового столу, але від того їх не стали готувати рідше, інформує Ukr.Media. передають Патріоти України.
Просто биточки та інші напівфабрикати перейшли в розряд повсякденних страв. Але і в цьому випадку вони мають залишатися по-святковому соковитими та смачними. Зберегти соки допоможе панірування, як яке частіше використовують сухарі. Є інші варіанти, не менш смачні й апетитні.
Що використовувати для панірування котлет
Навіть якщо закінчилися панірувальні сухарі, їх можна зробити самостійно, просто висушивши білий хліб або батон у духовці, а потім пропустивши сухарі через м'ясорубку або подрібнивши іншим зручним способом.
Є складніші варіанти, багатоскладові
Не всім по кишені дорогі салони краси та ін’єкції ботоксу. Але аптечна мазь з календулою може стати бюджетною альтернативою для догляду за шкірою обличчя, передають Патріоти України. Мазь діє повільно, але ефективно: глибоке зволоження та захисний бар’...
Хочете швидко потренувати мозок? Перевірте свою уважність у цьому челенджі з TikTok. Чи зможете ви знайти вагітну жінку за 20 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — ноги трьох жінок у примірочній магазину, кожна має свій номер: 1, 2 або 3....