Котлети вже давно не претендують на звання візитної картки святкового столу, але від того їх не стали готувати рідше, інформує Ukr.Media. передають Патріоти України.
Просто биточки та інші напівфабрикати перейшли в розряд повсякденних страв. Але і в цьому випадку вони мають залишатися по-святковому соковитими та смачними. Зберегти соки допоможе панірування, як яке частіше використовують сухарі. Є інші варіанти, не менш смачні й апетитні.
Що використовувати для панірування котлет
Навіть якщо закінчилися панірувальні сухарі, їх можна зробити самостійно, просто висушивши білий хліб або батон у духовці, а потім пропустивши сухарі через м'ясорубку або подрібнивши іншим зручним способом.
Є складніші варіанти, багатоскладові
Ви завжди вибираєте правий бік ліжка? Або незалежно від розташування ліжка, завжди лягаєте на лівий бік? Виявляється, це важливіше, ніж ви думаєте. Вчені довели, що сторона ліжка, на якій ми найчастіше спимо, багато говорить про нашу особистість. Резул...
Чи замислювалися ви, хто відповідає за форму, колір і здоров’я зубів у дитини - мама чи тато? Генетика показує, що особливості зубів - від розміру і розташування до чутливості й схильності до карієсу - можуть залежати від спадкових генів обох батьків. ...