Котлети вже давно не претендують на звання візитної картки святкового столу, але від того їх не стали готувати рідше, інформує Ukr.Media. передають Патріоти України.
Просто биточки та інші напівфабрикати перейшли в розряд повсякденних страв. Але і в цьому випадку вони мають залишатися по-святковому соковитими та смачними. Зберегти соки допоможе панірування, як яке частіше використовують сухарі. Є інші варіанти, не менш смачні й апетитні.
Що використовувати для панірування котлет
Навіть якщо закінчилися панірувальні сухарі, їх можна зробити самостійно, просто висушивши білий хліб або батон у духовці, а потім пропустивши сухарі через м'ясорубку або подрібнивши іншим зручним способом.
Є складніші варіанти, багатоскладові
Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...
Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...