Не треба ображатись: Фахівець дала пояснення, чому чоловіки не дарують квіти, навіть коли люблять та шанують жінку, і як цьому зарадити

Якщо для жінки важливо отримувати квіти у подарунок, то про це треба натякнути чи сказати прямо. Чоловіки не вміють читати думки. Всі неприємні речі у стосунках, які турбують жінок, потрібно обговорювати.

Психолог Ірина Кулік в Instagram пояснює, чому чоловік не дарує квіти.

Психолог радить спочатку зрозуміти для чого вам квіти. Насправді це - інфантильна позиція, а саме дитяча - я хочу квіти, але буду мовчати.

"Це як в магазині іграшок. Дитина тупотить ногами, але коли питаю, що ти хочеш, то вона каже "нічого". Тому доросла позиція - проговорювати про свої бажання чоловікові. На жаль, чоловічий мозок влаштований зовсім по-іншому, ніж жіночий", - каже Ірина Кулік.

Чоловіки більш логічні, якщо в них є якийсь запит, який треба зробити, то це так і буде.

Тому якщо ви не проговорюєте своєму чоловікові, що це для вас важливо, то він про це так і не дізнається.

Які дії налаштовують чоловіка дарувати квіти

Якщо чоловік перестав дарувати квіти, то з цим можна боротися. Перш за все пам'ятайте - коли людина робить комусь подарунок, вона очікує отримати у відповідь щось також приємне.

Тому коли чоловік робив раніше подарунки, а у відповідь чув лише критику, негатив чи невдоволення, він просто не хоче більше старатися й намагатися порадувати кохану, щоби знову не псувати собі нерви й настрій. Тому варто проявляти позитивні емоції у відповідь на букет квітів та показувати, що вам приємний такий прояв уваги.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...