Не треба слинити пальці: Дівчина подарувала людям лайфхак, як легко розкрити пакет у магазині

Після того, як дівчина поділилася лайфхаком у Facebook, вона щодня отримує від людей слова подяки за пораду.

Напевно кожен стикався з такою проблемою, як неможливість відкрити новий целофановий пакет в супермаркеті. Вихід з цього скрутного становища знайшла мешканка Австралії на ім'я Крісті. Як пише Daily Mail, розумна австралійка запропонувала простий спосіб, який назавжди позбавить покупців від облизування пальців. Як завжди, все геніальне - просто, зазначають Патріоти України.

Дівчина просто прив'язує вологу серветку до візка, і змочує пальці щораз, коли їй потрібно розібратися з целофановим пакетом. "Якщо хтось намагається відкрити пакети для продуктів так само як і я, я знайшла рішення, - говорить Крісті. - По дорозі прив'яжіть до візка одну з дезінфікуючих серветок, щоб змочити кінчики пальців. Це набагато простіше, ніж десятихвилинне тренування, яка зазвичай потрібне, щоб відкрити їх".

Після того, як дівчина поділилася лайфхаком у Facebook, вона щодня отримує від людей слова подяки за пораду. "Спасибі за підказку! Багато хвилин свого життя я віддала цим пакетам", "О, це куди краще, ніж потайки облизувати пальці", "Це геніально! Чому я раніше не здогадувалася, що можна так зробити? Для мене ці пакети все життя були якимось нічним кошмаром", - пишуть коментатори.

Доступні всім! Кардіолог назвав фрукти та ягоди, які сприятливо впливають на кров’яний тиск

четвер, 25 квітень 2024, 8:45

Фрукти є цінним джерелом поживних речовин, важливих для здоров’я серця, таких як клітковина, калій і антиоксиданти, передають Патріоти України. Якщо у вас виявлено високий кров’яний тиск, кардіолог Девід Сабгір, доктор медичних наук, радить включати до...

Варто включити в раціон! Фітнес-тренерка назвала головні продукти для схуднення

четвер, 25 квітень 2024, 8:24

Фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла УНІАН, які продукти варто вживати щодня, аби схуднути та втриматися у меншій вазі. Вона підкреслила важливість сезонних овочів, передають Патріоти України. Як зазначила експертка, кожного сезону є безліч овочів, ...