"Цим рецептом зі мною поділилася подруга, яка живе в Білорусії і все знає про приготування картопляних зраз. Якщо ви не хочете стояти довго біля плити, щоб приготувати вечерю на всю сім'ю, то цей рецепт вам точно потрібен", - йдеться у популярному блозі, зазначають Патріоти України. Цитуємо далі:
Отже, процес приготування:
В першу чергу попередньо зваріть картоплю. Я взяла 3 картоплини великого розміру.
Варену картоплю очистіть від шкірки і натріть за допомогою терки з дрібними отворами. Перекладіть в глибокий посуд.
Вбийте в картоплю 2 яйця і всипте 3 ст. ложки борошна. Добряче перемішайте. У вас повинно вийти картопляне тісто, але при цьому не жорстке.
Візьміть улюблену зелень, дрібненько порубати і всипте в тісто.
Посоліть, поперчіть масу і приправте ароматними травами, якщо хочете.
В якості начинки в цей раз я вирішила використовувати мій улюблений сир моцарелла. Але можна будь-яку іншу приготувати, наприклад, перекрутити м'ясо і посмажити його з цибулею.
Наріжте сир у вигляді кубиків невеликого розміру.
Змочіть руки водою і візьміть невелику кількість тіста. Сформуйте коржик, на середину якого покладіть сир. Тепер все заліпити.
Сформуйте традиційні зрази і обсмажте їх на сковорідці на вершковому маслі. Смажте не більше трьох хвилин з однієї й іншої сторони до появи золотистого кольору.
Після цього зрази складайте в термостійку форму. Надішліть в духовку на 15 хвилин. Температура запікання - 170 °.
Далі можете подавати зі сметаною або грибним соусом.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...