Не треба стояти біля плити годинами! Швидкі і пишні картопляні зрази, які виходять у всіх

"Цим рецептом зі мною поділилася подруга, яка живе в Білорусії і все знає про приготування картопляних зраз. Якщо ви не хочете стояти довго біля плити, щоб приготувати вечерю на всю сім'ю, то цей рецепт вам точно потрібен", - йдеться у популярному блозі, зазначають Патріоти України. Цитуємо далі:

Отже, процес приготування:

В першу чергу попередньо зваріть картоплю. Я взяла 3 картоплини великого розміру.

Варену картоплю очистіть від шкірки і натріть за допомогою терки з дрібними отворами. Перекладіть в глибокий посуд.

Вбийте в картоплю 2 яйця і всипте 3 ст. ложки борошна. Добряче перемішайте. У вас повинно вийти картопляне тісто, але при цьому не жорстке.

Візьміть улюблену зелень, дрібненько порубати і всипте в тісто.

Посоліть, поперчіть масу і приправте ароматними травами, якщо хочете.

В якості начинки в цей раз я вирішила використовувати мій улюблений сир моцарелла. Але можна будь-яку іншу приготувати, наприклад, перекрутити м'ясо і посмажити його з цибулею.

Наріжте сир у вигляді кубиків невеликого розміру.

Змочіть руки водою і візьміть невелику кількість тіста. Сформуйте коржик, на середину якого покладіть сир. Тепер все заліпити.

Сформуйте традиційні зрази і обсмажте їх на сковорідці на вершковому маслі. Смажте не більше трьох хвилин з однієї й іншої сторони до появи золотистого кольору.

Після цього зрази складайте в термостійку форму. Надішліть в духовку на 15 хвилин. Температура запікання - 170 °.

Далі можете подавати зі сметаною або грибним соусом.

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...

Родина буде у захваті! Що додати в терту картоплю для дерунів, щоб отримати смачнішу страву

четвер, 28 березень 2024, 14:12

Деруни - це страва, за приготування якої господині беруться досить часто. Багато професійних кулінарів не бояться експериментувати з цією стравою і часом знаходять настільки вдалі інгредієнти, що використовують їх і надалі. Існує один несподіваний комп...