"Цим рецептом зі мною поділилася подруга, яка живе в Білорусії і все знає про приготування картопляних зраз. Якщо ви не хочете стояти довго біля плити, щоб приготувати вечерю на всю сім'ю, то цей рецепт вам точно потрібен", - йдеться у популярному блозі, зазначають Патріоти України. Цитуємо далі:
Отже, процес приготування:
В першу чергу попередньо зваріть картоплю. Я взяла 3 картоплини великого розміру.
Варену картоплю очистіть від шкірки і натріть за допомогою терки з дрібними отворами. Перекладіть в глибокий посуд.
Вбийте в картоплю 2 яйця і всипте 3 ст. ложки борошна. Добряче перемішайте. У вас повинно вийти картопляне тісто, але при цьому не жорстке.
Візьміть улюблену зелень, дрібненько порубати і всипте в тісто.
Посоліть, поперчіть масу і приправте ароматними травами, якщо хочете.
В якості начинки в цей раз я вирішила використовувати мій улюблений сир моцарелла. Але можна будь-яку іншу приготувати, наприклад, перекрутити м'ясо і посмажити його з цибулею.
Наріжте сир у вигляді кубиків невеликого розміру.
Змочіть руки водою і візьміть невелику кількість тіста. Сформуйте коржик, на середину якого покладіть сир. Тепер все заліпити.
Сформуйте традиційні зрази і обсмажте їх на сковорідці на вершковому маслі. Смажте не більше трьох хвилин з однієї й іншої сторони до появи золотистого кольору.
Після цього зрази складайте в термостійку форму. Надішліть в духовку на 15 хвилин. Температура запікання - 170 °.
Далі можете подавати зі сметаною або грибним соусом.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...